REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Omul din spatele campaniei fake news cu Simona Halep cere azil politic ‘de teama statului paralel’

Omul din spatele campaniei fake news cu Simona Halep cere azil politic ‘de teama statului paralel’

Replica API 27 iunie 2018 | 23:48 477

Mișcare – surpriză pe scena politică din România. George Harabagiu, omul din spatele campaniei fake news cu Simona Halep, exlus din PSD la ordinul lui Liviu Dragnea, anunță că a cerut azil politic în Israel de teama statului paralel.

"Mi-e frică de România lui Iohannis. Mi-e frică de un Președinte care a folosit Statul Paralel ca să scape de dosarele penale care îl vizau. Mi-e frică de reprezentanți ai justiției românești care l-au condamnat pe Dragnea, luând în derâdere deciziile CCR! Mi-e greață de disperarea și abnegația scelerată a lui Gușă, Ponta, Rareș Bogdan, care m-au „executat” timp de 3 zile, fără a-mi cere un punct de vedere

Mi-e frică de o țară în care deciziile CCR sunt luate „la mișto” de șeful statului. Ei bine, eu am terminat de citit legislația internațională (în ceea ce privește azilul politic). Am fost crescut într-o familie în care se contopeau principiile mistice a două religii: cea mozaică cu cea ortodoxă! Respect atmosfera Paștelui Creștin, dar și simbolismul Hannuka. Sunt și voi rămâne un creștin practicant. Dar de frica statului paralel (și a celor infiltrați de acesta la cel mai înalt nivel al statului român), am solicitat Ambasadei Israelului în România azil politic!", a transmis Harabagiu, conform stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Special pentru boul de la 15:24. Eu pe mama ta o fut iar tie ti-o dau in rat!!!
0
0
labagiule de sub mine , noi mancam carne de strut si dam muie lui danut ! mancam si carne de pui , dam muie si mamei lui !
0
0
Inca un mafiot care doreste sa se retraga in viata din marea banda numita PSD !Ovreiul este baiat inteligent,pana se imput treburile,el este departe,sub un maslin cu o tichie pe crestet si talmudul sub brat.
2
2
Relule,jidanii dau azil la jidani. Harabagiu e jidan hot !!!
3
1
ASA ARATA UN PSD-IST CRETIN SI RETARDAT!
4
1
Bai , limbric rosu , apelul la religie pentru a justifica ceva , este ultima mizerie pe care ar face-o un ratat . Ce-ai facut , ai facut pentru ca esti lipsit de caracter , esti un defect , esti o mizerie , o putreziciune ! Din cate stim , Israelul nu acorda azil politic pentru taratoare , dar poti spera . Daca nu , valea in Costa Rica ... Totusi , candva , un roman vero , iti va rupe gatul imediat dupa colt ... Panarama !
4
1
Iesi din psd si din afaceri daca le ai si nu te mai temi de nimeni !--cum aveti bube in cap cum cereti azil pol ---pe mine de ce nu ma urmareste nimeni ??
5
0
a furat jidanu cat a putut si acum vrea sa se suteasca. Are sigur dosare grele si a aflat. Oare cand pot si eu sa-i dau muie cu cacat hotului brailoiu chiar sub articolele in care replica o suge pe bani furati ???
5
0
Nu plange nimeni dupa tine....
3
1
sunt un prost si ma bag singur in seama
8
1
...statul paralel o sa i se para lux dupa ce va ajunge la mitica si va da de statul la dus...
11
3
Geoergele, la Poarta Alba o sa fii in siburanta, acolo nici o bashina nu poti sa dai fake ca sursa' e verificata imediat.
9
3
se ascund fara a fi urmariti.
8
2
Mai bine cerea azil la Palazu la nervoase..... ia ce muian stricat are
9
4
Nae cu creieru-n coaie. Asta e Nae...
3
8
daca si mutulica asta cere azil politic la jidani avem o problema,suntem coplesiti de jidovi,guvernul in frunte cu dracnea le soarbe dintre buci,iar acum si debarasati de acolo fac acelasi lucru,a sa nu uitam de stroe care in acest moment ne vinde apa pura din aqviferul de mare adancime al dobrogei de sud tot catre evrei,apa are 23000 de ani vechime si nu stie de poluare
16
4
ia si PSD-ul cu tine.
19
5
Drum bun , sa ramai acolo
19
5

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108