REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Omul din spatele gafei monumentale a PSD cu Halep, prima reacţie după ce a fost dat afară

Omul din spatele gafei monumentale a PSD cu Halep, prima reacţie după ce a fost dat afară

Replica API 15 iunie 2018 | 00:35 422

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat, miercuri, că l-a concediat pe coordonatorul online al partidului, George Harabagiu, care ar fi fost responsabil pentru postările de pe conturile de Facebook ale organizațiilor PSD potrivit cărora Simona Halep ar fi fost huiduită pe stadionul Arena Națională. Pe grupul de WhatsApp al comunicatorilor PSD, Harabagiu reacţionează şi afirmă că va rămâne loial lui Liviu Dragnea.

"Vreau sa va multumesc tuturor pentru EFORTUL DEPUS ! SUNTETI O ECHIPA MINUNATA. V- AM CERUT INTOTDEAUNA MOBILIZARE SI DISCIPLINA ! Tocmai pentru ca eu sunt un OM DISCIPLINAT ! Voi respecta cu sfintenie decizia Presedintelui Liviu Dragnea ! Voi ramine loial lui Liviu Dragnea. ESTE OMUL CARE A PROCEDAT ABSOLUT CORECT ! ORICE GRESEALA TREBUIE TAXATA IMEDIAT ! Din acest moment va anunt public ca potrivit deciziei Presedintelui PSD LIVIU DRAGNEA , ACTIVITATEA MEA PE ACEST GRUP INCETEAZA IMEDIAT", scrie Harabagiu.

sursa: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Lasa pui sa mai uite toparlanii subiectul si te pun in locul lui Coldea!Da-i dreak de saracii comentatori.
1
0
Dragnea nu este invincibil. Trebuie sa-i lasam fara voturi la urmatoarele alegeri. Dar asta-i misiune imposibilila in Romania. Cretinii, idiotii si hotii eliberati sau ne bagati la puscarie il vor vota mereu. Asta este de fapt problema noastra: cele 8 clase obigatorii in loc de 12 ne-a dus inapoi cu 50 de ani.
2
1
Pe scurt : dracnea ia dat ordin direct sa puna acel comunicat,iar el s-a executat.Miza : tavalirea mediatica a toapei de Voluntari.
1
2
Ce mecla de rahat avortat are!!!
2
1
du-te dracu si tu si dragnea!
4
1
cand incepe suspendarea psd ului...sa dispara din vietile noastre
9
1
O zdreanta
12
1
un lingau !
16
2
Sa te cari cu tot cu Dragmea si psd
14
2
Esti prea educat.Zi si tu sa-l pupe pe Dragnea ca domn nu este.Cat priveste ardeiul umplut merge cu iaurt sa iti ia greata.
6
2
Pupal an c-r pe domnul Dragnea poate ca te face ministru
11
2
oare cum articolul despre organizatia judeteana nu are drept de comentarii ? Bai jegos c-ist de la marina, care te crezi stapan pe judet, dar cand s-a dat penalul vostru latine, esti cu chilotii la glezne si accepti orice vine de la centru ! ESTI DIN CONSTANTA SI AI PERMIS CA PE SITE-UL PARTIDULUI SA APARA ACEASTA PETARDA NENOROCITA DESPRE SIMONA !!!
11
1
Catzel . Lacheu. Pupincurist! Securist! Asta ar fi in stare sa-si faca harakiri la indemnul bossului. Ca toti sclaveti din organizatia lor !
20
2
Doar o Revolutie il mai opreste pe Dragnea sa instaureze dictatura comunista in Romania
19
2
convins ordinul a venit de la penalul draknea si ptr ca s-au revoltat adevaratii romani patrioti, penalul draknea s-a scos, rusine infectule, nimic nu misca in cadrul ciumei rosii fara stirea ta
18
3
Un gunoi din cohortele de indivizi abjecti cu care este impanat PSD-ul.
21
4
Asta da sluga obedienta.
28
2
Pupincurist pesedist ordinar!
22
4
Singura solutie este sa votati miscarea populara si pe presedintele Traian
14
9
Esti un dobitoc !
21
2
bai acestia,sunteti angajati la partid sau la dracnea,atunci se explica de ce fetele alea doua din alexandria erau angajate la bombonica dar prestau la varcolac
23
3
Gunoi pentru Gunoi
27
3
Nu prea inteleg cum poate un gunoi sa ramana loial!
29
3

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218