REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

OPC a găsit DEZASTRU la terasele din Mamaia: CARNE EXPIRATĂ și RAȚĂ CU PENE CONGELATĂ

OPC a găsit DEZASTRU la terasele din Mamaia: CARNE EXPIRATĂ și RAȚĂ CU PENE CONGELATĂ

Replica API 13 iulie 2017 | 08:24 568

Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului, condusă de Horia Constantinescu, alături de Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorului, în frunte cu Paul Anghel, au verificat în noaptea de miercuri spre joi mai multe localuri din zona Casino Mamaia. Ceea ce au găsit comisarii este de-a dreptul halucinant!

Cele mai multe nereguli la localuri sunt legate de produse expirate: chimicale pentru suc, expirate de un an de zile, carne pentru mici expirată de mai bine de 4 luni. Asta au găsit la Pizzeria Azzuro, dar cel mai interesant lucru este că au găsit o rață cu pene în congelator. De asemenea, clienții erau serviți cu mâncare care a fost gătită cu multe zile înainte. Aproximativ aceleași nereguli au fost găsite și la terasa Balans.

S-a dispus luarea măsurii de suspendare a activității pentru 6 luni de zile.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i inchida nu sa-i suspende.. mizerie
1
0
Amenda, unde e amenda tovarasi? Horia poate iei exemplu cu rata in pene la congelator sa o tii si tu la restaurantul tau din Herastrau...
0
0
Iata de ce n-ar trebui sa mai avem turisti in C-ta.Am un amic bucatar,care stie cum merg ..treburile..prin Mamaia;In zona de fitze,unde merg trantorii societatii imbogatiti prin frauda,sunt doar 2 locatii unde se mananca mai binisor.Restul,doar tepuiala pentru prostii aroganti si uneori mai cad in capcana si oameni normali.deci DAIA nu merg treburile si DAIA avem oameni care de la curul oii au ajuns sa faca..biznis..in satul Constanta.Pofta buna!
3
0
Astia, nu cred ca au auzit in viata lor de HACCP.
1
2
Ar trebui obligati sa consume acele produse, ridicat pe viata dreptul de a practica afaceri in alimentatie publica
6
0
In pwla mea, nimeni nu mai pune accent pe calitate. Indiferent de consecinte, toti vor sa te tepuiasca si sa faca averi. Inchise unitatile, 10-20 ani de puscarie ptr atentat la sanatatea populatiei, si sa vezi cum o sa avem comert de calitate.
6
0
Bai. romanii oricum inghit orice...si de la oricine...de la presedinte neamt...de la armeni ..evrei..tatari..de ce sa nu inghititi si de la machedoni...asta e soarta..
5
6
foloase. Opc nu a specificat dar,rata era atat de proaspata ca inca mai macanea in frigider.Ea statea acolo pana la urmatoarea reteta in care bucatarul introducea rata legata cu ata intr-o oala ca pe plicul cu ceai intr-o ceasca.Dupa ce dadea gust mancarii,rata,era pastrata bine ptr o urmatoare reteta.Din cand in cand,rata mai inota intr-o chiuveta ptr a se mai dezmorti
7
1
Asa iese ciorba gustoasa, daca o fierbi cu tot cu pene !! stiu moldovenii sa dea gust!
9
2
Foarte bine ! Felicitari OPC, foarte bine ca ati dispus suspendarea activitatii, intensificati controalele, sunt multe nereguli ! Se impun dosare penale in aceste situatii.
28
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218