REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

OPC în Piața Balada: produse lactate PERICULOASE pentru consumul uman

OPC în Piața Balada: produse lactate PERICULOASE pentru consumul uman

Replica API 6 aprilie 2018 | 00:20 933

Horia Constantinescu, șeful Comisariatului Județean pentru Protecția Consumatorului, a descins în cursul zilei de joi, 5 aprilie, în Piața Balada, la magazinele cu produse lactate, unde a găsit haos. S-au lansat invitații la sediul instituției pentru a pune la punct eventualele măsuri și sancțiuni.

„Trei magazine ale unor producători de produse lactate și derivate ale acestora a căror prestare de servicii am oprit-o pentru condiții periculoase pentru sănătatea umană, produse retrase de la consum pentru că nu prezentau niciun fel de document, așa cum legea cere. Protejarea fiecărui producător nu înseamnă acoperirea deficiențelor, nu înseamnă că sunt mai presus de lege și nu înseamnă că modul de a presta servicii, de a aduce pe piață produse tradiționale trebuie să înfrângă legea transportului, să înfrângă toate normele de bun simț. Există producători în toată lumea această, care au înțeles consumatorul trebuie să fie pe primul plan. Nu putem încuraja comerțul de sub tejghea la temperaturi nepotrivite, transformând mărfurile în mărfuri cu potențial periculos pentru sănătatea oamenilor. Fiecare dintre aceste produse trebuie să poarte după sine un document din care să reiasă momentul în care laptele a fost muls, stabilit conform unor documentații care să expertizeze aceste produse termenul de valabilitate minimală exact așa cum trebuie. Am găsit lucruri care derapează de la normele de bun simț. Trebuie să le atragem atenția că trebuie să respecte consumatorul”, a punctat Horia Constantinescu.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
targusor de la abator :vanzatoarea cea inalta pune apa in lapte ,iar laptele este din lapte praf am vrut sa fac iaurt din lapte si a iesit dulce zici ca a pus zahar in el
0
0
horia constantinescu, copilul de curte al lui adrian nastase, este mai NOCIV pentru constanteni decat produsele confiscate de el.
3
0
asta de la OPC, vrea sa spuna ca i s-au terminat banii din conturile din Panama, si a ajuns sa traiasca din salariul de la OPC? cioara vopsita.
4
0
kjhgfjhlkfgouytjhcfdri6tuytifuyfmhjfcoyfgjhkfgiytfutyggfuiyifhyjtfhjtgfiy6frytfuytikgfuyi6tfrytgfkhjtofkuyyfhgfpuoiuytfikyfghjfuioytfhjgfytjfofhggkuyfg
0
0
Verificati Restaurantul La Tavola,nu e normal sa gasesti gandaci...
0
5
Da-i unui om putere si afli ce fel de om este ....
5
0
O risti pe ma-ta daca consumi iaurt sau branza de vaci. Apropo in pozitia 69 nu-ti risti sanatatea?
7
5
Mihalica din piata Balada vinde produse din praf de lapte
5
6
a depasit limita bunului simt
8
1
Mergeti si la brikkk,branza si iaurt contrafacut,ne distrug sanatatea asemni comercianti criminali.trebuie legeeeee pt asemeni comercianti,sa fie judecati pt omor calificat cu buna stinta
8
3
Dar tu, Horia, la ce temperaturi vinzi berea pe sub tejghea pe plaja din Costinesti? Turistii care cer bon fiscal pentru sezlonguri si umbrele sunt bruscati si injurati de tine si gorilele tatuate cu ceafa lata. Sa mai zica cineva ca tu nu esti ala corect!
13
3
Felicitari , as fii curios la afacerile tale din costinesti cine iti vine in control?
13
1
Se pun bete-n roate taranului romin , ca sa fie obligat cumparatorul sa ia produsele straine pline de chimicale.
18
1
Toti comerciantii de lactate de la Balada sunt machedoance nespalate, care vand produse infectate. Nu cumparati, lactatele au iz insuportabil de tzintzili mintzili!
16
16
Asta ne mai intoxica mult? Pui de comunist, mai faci mult pe justitiarul? Ne produci greata. Mai bine pune-ti tu ordine in faradelegile pe care le faci.
16
16
Daca ne protejeaza pe noi consumatori , nu este bine , daca nu ne protejeaza , iar nu este bine . Cei care ii injura pe cei care sunt pusi sa ne apere de comercianti lacomi si neglijenti sunt pusi la zid acum de catre uni cititori . Domnilor , laptele nu pare un aliment periculos dar daca nu este bine depozitat la temperaturi corecte riscam sanatatea .
12
12
poate ne spune si cum au pus mana pe plaja de la costinesti ...el cu nastase ...
21
2
Noi platim. Bv horia
4
14
Nea Miroanee, cavalerul.pe cal gri, cum ai inceput tu sa aplici legea, cand tot ce ai facut pana in 2013 a fost ilegal.Legea e imposibil de urmat dobitocule, ala care te a luat sub aripa lui protectoare si care a terminat tara asta a facut legile astea imposibile de urmat.In prostia ta crezi ca ne am nascut ieri si te credem ca tu ai inventat corectitudinea.Un mic comunist vopsit care chiar crede ca ne va prostii pe toti si o sa devina un mic mazare de catifea.prea mult creier nu ai, crezi ca nastase te a luat de bun?
20
3
Horia sa mearga sa sanctioneze vaca aia care nu vrea sa se stie ora cand ea e mulsa de lapte pt vanzare.
17
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614