REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
12.3° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

OPC: Nereguli la Târgul de Crăciun din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

OPC: Nereguli la Târgul de Crăciun din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”

Replica API 11 decembrie 2019 | 17:20 473

Un control al inspectorilor OPC a fost desfășurat marți, 10 decembrie la Târgul de Crăciun din fața Teatrului Național de Operă și Balet „Oleg Danovski”.

Din cauza neregulilor descoperite, a fost oprită activitatea, temporar, a trei comercianți care participau la târg. Astfel, au fost retrase peste 300 de kg de alimente care nu erau conforme cu legile în vigoare.

D.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
c e e atat de greu ? sa se interzica comercializarea produselor alimentare ! ala e un focar de infectie ! oameni buni, unde va educatia ? ce sa caute asa ceva in targ ? va puneti sanatatea in pericol consumand aceste produse. le mai dati si copiilor ? mai rau. amenzi sa ii usture pe toti. amenzi cui a permis asa ceva !
1
0
Viitorul primar al comunei Costinesti ! Este asteptat si agreeat de locuitorii comunei prin doamna Geta Onu, care-i va face campanie si va castiga .Acum trei ani si jumatate tot printr-o mare doamna Ciocarlan Mariana a castigat primaria.Motiv intemeiat de nu a castigat primaria Costinesti,fetiscane care faceau video chat,doar promisiuni ,pretul unui vot prea mic 500 lei ,tineri batuti fara motiv doar pentru intimidare,tineri drogati la Bonton Neptun .
1
0
ce nu va place sorici de porc taiat traditional in spatele blocului?
3
0
Pai vaca aia de arion si cu porcul ala de condulet ce pazesc? Doar la caciula merg ?
5
0
Suna a tiganie sa vinzi sorici in halul asta.....si la targul de craciun...
8
1
Viitorul primar al Constantei!
1
8
M as bucura sa fi impartial si sa.i verifici pe toti cu aceasi masura adica fara favoritisme,daca este bravo ptr ca prea isi bat joc de noi.Exemplu aia luau mezelurile de la o fabrica si minteau ca le fac ei.
17
0
Mizerie cat cuprinde , vase in care se depoziteaza si pregatesc impropii si preturi foarte foarte mari . Adica exagerat de nesimntite . In anumite situatii il dezaprob pe constantinescu dar cateodata tin sa ii dau dreptate . Numai sarlatani sunt cei care chipurile vand produse autentice cand de fapt vand produse luate din angro usor cosmetizate ca sa para autentice si pun niste adause de iti vine sa galopezi .
16
1
POFTA BUNA !Numai produse traditionale gasesti acolo !!!
14
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218