REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

'Operation Fortune: Ruse de guerre', noul film al lui Guy Ritchie, se lansează pe ecrane

'Operation Fortune: Ruse de guerre', noul film al lui Guy Ritchie, se lansează pe ecrane

Replica API 25 ianuarie 2022 | 00:00 1251

''Operation Fortune: Ruse de guerre'', noul film al lui Guy Ritchie care îmbină acţiunea cu comedia, alături de drama romantică "Redeeming Love" şi filmul de ficţiune fantastică "The King's Daughter" sunt principalele premiere ale acestui sfârşit de săptămână, potrivit site-ului de specialitate Internet Movie Data Base (Imdb), citat de Agerpres.

Sursa foto: (c) www.imdb.com

"Operaţiunea Fortune: Ruse de guerre" este un film regizat de Guy Ritchie, după un scenariu scris de Ivan Atkinson şi Marn Davies şi îi are în rolurile principale pe actorii Jason Statham, Aubrey Plaza, Josh Hartnett, Cary Elwes, Bugzy Malone şi Hugh Grant.

Filmul îl are în centrul său pe super-spionul Orson Fortune şi echipa sa de agenţi de top, care îl recrutează pe cel mai mare star de cinema de la Hollywood, Danny Francesco, pentru a-i ajuta într-o misiune sub acoperire. Misiunea vizează să-l oprească pe vânzătorul miliardar de arme, Greg Simmonds, să vândă o nouă tehnologie de arme letale care ameninţă să tulbure ordinea mondială.

"Operation Fortune: Ruse de guerre" marchează a cincea colaborare dintre Guy Ritchie şi Jason Statham după "Lock, Stock and Two Smoking Barrels", "Snatch" (2000), "Swept Away" (2002), "Revolver" (2005), "RocknRolla" (2008), "Sherlock Holmes" (2009) şi "Sherlock Holmes: A Game of Shadows (2011.

În această nouă aventură agentul MI6 Orson Fortune, interpretat de Jason Statham, încearcă să împiedice cu ajutorul unei alianţe internaţionale tranzacţia comercială a unei arme deosebit de periculoase.

Noul lungmetraj se înscrie perfect în stilul lui Guy Ritchie, iar spectatorii vor fi încântaţi să regăsească umorul şi verva caracteristice filmelor cineastului britanic.

La polul opus se situează "Redeeming Love", un film romantic a cărui acţiune este plasată în secolul trecut în California.

Inspirat din romanul best-seller cu acelaşi nume al scritoarei Francine Rivers, "Redeeming Love" este o poveste de iubire şi de perseverenţă. În centrul său se află un cuplu de tineri care se ciocnesc de realităţile dure ale goanei după aur în California, din anii 1850. Filmul arată însă cum o iubire puternică şi necondiţionată poate schimba vieţile şi că nu există nicio suferinţă pe care dragostea să nu o poată vindeca.

Filmul este regizat de D.J. Caruso care este şi coautor al scenariului, alături de însăşi scriitoarea Francine Rivers. Cei doi protagonişti, Abigail Cowen şi Tom Lewis, sunt secondaţi de actorii Famke Janssen, Logan Marshall-Green, Nina Dobrev, Livi Birch, Eric Dane, Brandon Auret, Jamie-Lee O'Donnell şi Josh Taylor, printre alţii.

O altă premieră este "The King's Daughter" un film de aventură şi fantezie, regizat de Sean McNamara, după un scenariu de Barry Berman şi James Schamus. Filmul este o adaptare a romanului "The Moon and the Sun" (1997) scris de Vonda N. McIntyre.

În căutarea nemuririi, regele Ludovic al XIV-lea reuşeşte să prindă o sirenă şi să-i fure forţa vitală, însă fiica sa vitregă va complică planurile regelui.

Cunoscut ca "Regele Soarte", regele Ludovic al XIV-lea (Pierce Brosnan) este cel mai puternic şi influent monarh al lumii. Obsedat de mortalitatea sa şi de viitorul Franţei îl însărcinează pe duhovnicul şi consilierul său, Pere La Chaise (William Hurt), şi pe medicul Curţii, dr. Labarthe, să-l ajute să găsească cheia nemuririi. Auzind că o sirenă (Fan Bingbing) deţine puteri care îi pot garanta viaţa veşnică, regele îl trimite pe un tânăr căpitan de vas să găsească creatura şi să o captureze. Planurile regelui vor fi date însă peste cap de fiica sa vitregă, Marie-Josephe (Kaya Scodelario), care revine la curte înconjurată de eleganţă şi bogăţie.

Filmul este regizat de Sean McNamara, după un scenariu de Barry Berman şi James. Din distribuţie mai fac parte, pe lângă actori amintiţi, Benjamin Walker, Rachel Griffiths şi Pablo Schreiber.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218