REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Operațiune spectaculoasă a DIICOT - Interlopi arestați de trupele speciale în plină stradă

Operațiune spectaculoasă a DIICOT - Interlopi arestați de trupele speciale în plină stradă

Replica API 19 iunie 2019 | 04:18 568

Acţiune spectaculoasă a Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism, pe străzile municipiului Deva. 16 persoane, bănuite a fi membre ale unor clanuri interlope din ţară, au fost ridicate de mascaţi, în timp ce mergeau la o gală de box potrivit observator.tv

Din spusele martorilor, oamenii legii au acționat prompt, au oprit mașini în trafic, i-au încătuşat pe cei vizați în stradă, chiar în faţa unui hotel, și i-au luat în dube.

Totul s-a întâmplat în plină zi, sub privirile şocate ale trecătorilor. Unul dintre ei a transmis, chiar, în direct, pe Facebook, capturarea suspecților de crimă organizată.

"Arestare în direct. Vreo 20 sunt arestați. E multă lume și multă gardă. E plin de mascați. Mamă, dar cine sunt ăștia, sunt foarte urâți. Pun pariu că-i trafic. E problemă mare aici. Uite acolo, jos, sunt numai pistoale și arme, confiscate. E plin de arme, pistoale, săbii. Nu ne lasă să ne apropiem", a fost reacția bărbatului care a publicat imaginile pe Facebook. Filmlarea a fost însă întreruptă, la cererea unuia dintre ofițeri.

Toţi cei 16 sunt anchetaţi într-un dosar de proxenetism şi de alte fapte de crimă organizată.

Indivizii ar face parte din lumea interlopă din judeţele Galaţi şi Ialomiţa, dar şi din Bucureşti. Dosarul se află în coordonarea procurorilor DIICOT din Galaţi.

Vezi video: stiripesurse.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
au inchiriat strada mascatii, au imprumatat-o de la psd-eu? esti pe domeniu public, filmezi. mai ales ca poate nu erau mascati cua cte in regula, poate erau o grupare mafiota in haine negre. trebuie dovezi ca i-a ridicat.
0
2
astia erau catzei lui Scutaru niste proxeneti infecti
0
0
de ce nu ati tras in plin ???
3
0
Eu nu stiu cum aresteaza politia toata ziua interlopi dar pe interlopi aia cunoscuti din Constanta tot pe strazi ii vezi.Poate au aflat si alti baieti ca asta e o afacere buna dar cand vor sa intre in sistem,ghinion politia vigilenta i-a inhatat.
1
0
Sare in ochii votantilor. Gulerele albe faci afaceri la fel de murdare dar pe ei nu-i deranjeaza mascatii. Cine ma contrazice??
3
0
Faruk, da a scapat pentru ca el a facut denuntul
2
1
Vai ce m-am speriat ca i-au ridicat pe cei din clanul BERENGHI care protestau la venirea PAPEI in romania. Oricum ancheta se va opri pentru ca nu sunt arestate si persoanele cu dubla cetatenie a poporului ales. Cei care de fapt sustin cu bani negri aceste retele. Pana ce nu se da cartile pe fata din servicii vom mai vedea GALE DE BOX STRADAL.
6
1
Faruc, a scapat?
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102