REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
13.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Operațiunea de salvare a oilor de pe nava Queen Hind s-a încheiat. VIDEO

Operațiunea de salvare a oilor de pe nava Queen Hind s-a încheiat. VIDEO

Replica API 30 noiembrie 2019 | 03:46 598

Operațiunea de salvare a oilor de pe nava răsturantă la cheul de nord în Portul Midia, s-a încheiat, ceea ce însemnă că doar nava mai trebuie scoasă din mare.

Începând de sâmbătă, ora 10.00 efectivele ISU se retrag din dispozitivul de la Midia. Ca urmare, coordonarea activităților legate de ranfluarea navei și neutralizarea cadavrelor provenite din epava revin APMC și ANR.

Reamintim faptul că, în data de 24 noiembrie a.c., nava Queen Hind s-a răsturnat la cheul de nord, în Portul Midia, fiind încărcată cu 14.600 de oi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa vedeti la vara miros de mortaciune, ca incompetentio astia , nu or sa faca nimic pana la vara.vai de mama lor
0
0
iar acel pilot face manevre si la aceasta ora , acel criminal de oi acel spagar care a urcat la bord , este inadmisibil , aloo autoritatile ce faceti domnilor? de ce acel pilot este in continuare la manevre?
2
0
Mai dar toata actiunea cine o plateste ? Vinovati nu sunt ?
0
0
Mai nene, dar cate oi in viata au salvat ?
1
0
Ba ce tot comentati aiurea ca prostii?? Au fost niste arabi tigani habarnisti in ale navigatiei, care au facut praf o nava. Atata tot ..ce plm. Apropo asta care comenteaza deasupra mea ma-sa i crva
1
5
au fost salvate ??? Sau si le-au tras salvatorii in loc de porc !!!
3
1
Atentie !! Nu lasati o persoana de care multa lume se indoieste ca ar mai avea discernamant , sa se apuce de ranfluarea navei de capul lui !! Omul nu a participat niciodata la scoaterea si punerea pe kila dreapta a unei nave , experienta in acest domeniu este zero , iar asa-zis bagaj de cunostinte al lui se bazeaza doar pe auzite , de la unii sau altii care au participat efectiv la astfel de operatiuni .In afara unui alt mare eveniment negativ , nu veti vedea altceva . Atentie mare !!
6
0
Si demisiile cand? Abia apoi ecologizarea zonei
8
3
Pnl a rezolvat problema tarii !Oamenii da-i naibii ----vedeti ! Asta-i Ro nor-ma-la ----oile sa traiasca populatia sa voteze !
3
9
Scandalul oilor inecate a avut ca unic scop inderdictia de catre mUE a animalelor vii din ROmania
6
4
Vedeti ca in decembrie o sa ninga, iar daca nu sigur in ianuarie ninge. si o sa fie niste accidete pe dn-uri din cauza de cauciucuri sleek de iarna, cumparate sh cu 50 lei bucata. tot psd pune asta la cale, sa va feriti. Mai terminati, ba latrailor, cu mancatul de cacat si puneti mana la munca, ca in 15 ani de cand mincesc, am schimbat toate partidele si m-a durut la banana. ca muncesc in privat, am fost si la scoala si castig bine indiferent cine e la putere. Faceti ceva cu viata voastra si nu mai dati vina pe politicieni pentru incapacitatea voastra de a creste..
4
9
@16.06: plimba turma ciobane.
42
6
Care salvare?
3
1
mai cacatule de la 18:34 ! Inghite muia primita si du-te-n pizda ma-tii !!! Asa anti pesedeu cum esti !!!
9
48
Mister incredibil eu sunt anti PSD dar si anti prostie. Aici ce treaba are PSD?
46
12
Coruptia ucide !!! Secaturi hoti si koorve
19
44
Stat pesedist corupt.Toti repetentii si nemernicii lumii au fost pusi sefi in fruntea institutiilor statului.Incredibil .
34
46

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218