REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.7° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.7° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Operațiunea remanierea: Cine pleacă și cine rămâne în Guvernul Dăncilă

Operațiunea remanierea: Cine pleacă și cine rămâne în Guvernul Dăncilă

Replica API 17 noiembrie 2018 | 18:37 392

Viorica Dăncilă

Social-democraţii se vor reuni într-o şedinţă a Comitetului Executiv Naţional (CExN) al PSD luni, 19 noiembrie, de la ora 11.00. În ședința CExN, liderii PSD vor analiza un raport intern privind îndeplinirea programului de guvernare pe domenii de activitate, precum și un al doilea raport, al premierului Viorica Dăncilă, vizavi de activitatea fiecărui ministru.

Surse politice au precizat, conform stiripesurse.ro, că există câteva nume sigure pe lista remaniaților, dar și miniștri care nu au emoții pentru funcțiile lor.

Astfel, printre cei care vor avea parte de o evaluare pozitivă se numără Carmen Dan, ministrul Afacerilor Interne, Lia Olguța Vasilescu, ministrul Muncii, Eugen Teodorovici, ministrul Finanțelor Publice, Rovana Plumb, ministrul Fondurilor Europene, Petre Daea, ministrul Agriculturii, și Sorina Pintea, ministrul Sănătății.

Lista remaniabililor este deschisă de vicepremierul Paul Stănescu, ministrul Dezvoltării. Liderului PSD Olt nu i se iartă faptul că s-a aliat cu Firea, Țuțuianu și Neacșu împotriva lui Liviu Dragnea. Al doilea remaniabil este celebrul Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei. Lucian Șova, ministrul Transporturilor, este și el cu un picior în afara Guvernului. De altfel, Liviu Dragnea a lăsat să se înțeleagă acest lucru încă de săptămâna trecută. Referindu-se la o problema din domeniul Transporturilor, Dragnea a afirmat că va vorbi cu "actualul sau cu următorul" ministrul de resort.

Alţi miniştri care îşi vor pierde în mod sigur mandatele sunt George Ivaşcu, ministrul Culturii, Bogdan Trif, ministrul Turismului, şi Ioana Bran, ministrul Tineretului şi Sportului.

Într-o situaţie incertă sunt vicepremierul Viorel Ştefan, dar şi ministrul Justiţiei, Tudorel Toader.

Liviu Dragnea a anunțat, săptămâna trecută, despre ședința Comitetului Executiv Național în care social-democrații vor discuta despre remanierea guvernamentală, că „despre fiecare ministru se va discuta, foarte deschis”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nevasta ta suge pula mai bine ca o profesionista ,felicitari ! O face de placere , nu ca cele de pe a vlaicu, pe bani . Daca vrei sa vii cu ea , iti dam ceva la schimb,sa nu ramai singur. Oricum esti lovit de soarta !
3
0
Ne-am saturat s-o futem pe ma-ta!!! Cred ca te luam pe tine sa-ti dam o muie!
0
4
nu pleaca ei , vine nevata-ta la ei sa le suga pula ! am auzit ca are bioenergie , saracie noi suntem la putere iar tu mananci cacat pe fb pt un pachet de btigari . Amaratule , noroc cu ceausescu ca ai primit casa , altfel erai un drogat pe plaja pustie , eventual dormeai in subsol la cet .
2
2
se remaiaza ciorapii danila prepeleac exact acolo in triunghiul dintre picioare se reintroduce porcul tradator de stroe securistul care vandut apa curata din aqviferul prebalcanic jidanilor,doar se cunoaste ca problema apei va depasi poblema petrolului care se regenereaza mai repede decat apa asta pe care a vandut-o avea 23000 de ani,muiepesede
4
0
Astia trebuie remaniati pana la ultimul cu cate un glont in cap!
5
0
Vine Stroe la transporturi...
5
0
Nu va bateti capul nu pleaca nimeni nicaieri doar ne rotim putin intre noi ca sa ne imbogatim toti.Astia noi de vin trebuie sa faca si ei niste contracte ca cei vechi au facut si le-ajunge.Doar voi va concentrati prea tare si nu e cazul!
8
0
pleaca penalul draknea de manuta cu slugile tudorel, dorneanu, nicolicea, ciordache, soferul serban, adormitul ciorbea, mitraliera si multi altii- tara va fi salvata
14
3
Pleaca toti ramane irina tudose.Irina tudose va fi regina proclamata de dragnea peste intreg tinutul Romaniei.Cine vrea poze cu regina irina lui dragnea a Romaniei sa astepte la mosie,la teleorman
10
1

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920