REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Operaţiunile de căutare a actriţei Naya Rivera, reluate duminică

Operaţiunile de căutare a actriţei Naya Rivera, reluate duminică

Replica API 13 iulie 2020 | 00:00 977

Echipele de căutare nu au reuşit sâmbătă să găsească trupul actriţei americane Naya Rivera, cunoscută din serialul ''Glee'', despre care autorităţile suspectează că s-a înecat miercuri în timp ce se afla într-o barcă alături de fiul său, pe lacul Piru din comitatul Ventura, situat în statul California, informează agenţia DPA, citată de Agerpres.

Naya Rivera

Biroul Şerifului din Ventura a anunţat într-un mesaj publicat pe Twitter că operaţiunile de căutare urmează să fie reluate duminică dimineaţă.

Scufundători, elicoptere, drone şi câini special antrenaţi au fost folosiţi în cele patru zile de căutare a actriţei Naya Rivera. De asemenea, autorităţile au precizat sâmbătă că au utilizat sonare, însă vizibilitatea în apele lacului a fost redusă.

Adâncimea lacului Piru variază între 3 şi 27 de metri.

Rivera, în vârstă de 33 de ani, a fost dată dispărută miercuri după-amiază după ce fiul ei de 4 ani a fost găsit singur pe lac într-o barcă închiriată.

Înregistrările video surprinse de camerele de supraveghere, date publicităţii de Biroul Şerifului din Ventura, o prezintă pe actriţă urcându-se miercuri împreună cu fiul său într-o barcă închiriată cu care au plecat pe lac în jurul orei locale 13:00.

Reprezentanţii Biroului Şerifului au precizat că băiatul a fost găsit dormind în barcă, îmbrăcat cu vesta de salvare. Ei au aflat ulterior că Rivera şi fiul ei au înotat împreună în lac, iar el a reuşit să revină în barcă, însă nu şi actriţa.

"Presupunem că a avut loc un accident şi s-ar fi înecat în lac", a declarat joi adjunctul şerifului, Chris Dyer, în timpul unei conferinţe de presă, adăugând că nu există indicii că s-ar fi întâmplat altceva în afară de un tragic accident.

Naya Rivera a interpretat timp de şase ani rolul majoretei Santana Lopez din serialul "Glee", care i-a adus numeroase premii şi nominalizări.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614