REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Operaţiunile distribuitorului SKODA se extind pe piaţa din Constanţa

Operaţiunile distribuitorului SKODA se extind pe piaţa din Constanţa

Replica API 2 octombrie 2014 | 00:00 774

Avia Motors aduce marca de autovehicule rulate

Avia Motors aduce marca de autovehicule rulate

Avia Motors, unul dintre cei mai importanţi distribuitori SKODA, se extinde pe piaţă din Constanţa. Compania a preluat infrastructură existenţa şi va face o infuzie importantă de capital propriu pentru dezvoltarea operaţiunilor. Decizia reflectă în mare măsură solicitările primite de la clienţi, piaţă din Constanţa fiind una dintre cele mai dinamice în acest moment la nivel naţional. Deşi ne aflăm într-o perioada de restructurări masive pe piaţa distribuitorilor auto din ţară, Avia Motors a reuşit să-şi consolideze de-a lungul timpului poziţia de jucător fruntaş în reţeaua SKODA din ţară, înregistrând în ultimii ani rezultate pozitive care permit dezvoltarea companiei pe termen lung. În 2013 compania a realizat o cifra de afaceri de aproximativ 86 milioane de lei şi un profit de aproape 4,5 milioane lei, reinvestit în afacere. “Am căutat în permanenţă noi direcţii de creştere a bussiness-ului, însă nu ne-am grăbit niciodată, chiar dacă au existat mereu oportunităţi. Analiză atentă, managementul eficient, în echipa, şi mai ales orientarea către client, au fost pilonii pe care am clădit un dealer puternic. Doresc să menţinem aceeaşi abordare şi să reedităm succesul din Bucureşti oriunde vom merge. În urmă consultărilor cu importatorul, dar şi cu staff-ul intern, am decis să repunem marca SKODA pe harta Constanţei“, a declarat Daniel Balaban, preşedintele S.C. Avia Motors SRL. „Avia Motors este un exemplu de succes pentru piaţă auto din România. Criză a influenţat negativ mulţi dealeri, însă nu întotdeauna că urmare a unui management deficitar. Astfel, criză economică a fost un moment de cumpăna pentru mulţi dintre distribuitorii auto din ţară, dar ne putem mândri şi cu poveşti de succes. Extinderea Avia Motors pe piaţa din Constanţa este un bun exemplu de dezvoltare sănătoasă a business-ului. Pentru că ne dorim în continuare calitate şi profesionalism la cele mai înalte standarde, distribuitorul Avia Motors a beneficiat în acest demers de tot suportul importatorului pentru preluarea reprezentării mărcii într-o piaţa foarte importantă precum Constanţa”, a declarat Vlad Rusu, director marca SKODA. Totodată, Avia Motors aduce în Constanţa marca Das WeltAuto „Autovehicule rulate de calitate. Garantat.“ la standardul Volkswagen. “Piaţa actuală ne obligă să venim în întâmpinarea clienţilor cu o gama completă de servicii. Prin Das WeltAuto suntem la dispoziţia clienţilor care vor să-şi schimbe maşină veche, indiferent de marca, cu una nouă sau chiar rulată. Parcul Das WeltAuto este gata să satisfacă orice cerere din partea clienţilor care sunt interesaţi de o maşină rulată de calitate, cu garanţie”, a adăugat Daniel Balaban.

Despre Avia Motors

Avia Motors face parte din Grupul Avia Motors & Alto Syncro, parteneri ai mărcilor SKODA, SEAT, Volkswagen, Das WeltAuto şi acumulează o experienţă de peste 23 de ani în domeniul auto precum şi o reputaţie exemplară pe piaţa din România. Vânzările SKODA ale Avia Motors, cât şi cele SEAT ale Alto Syncro, au fost în permanenţă în topul vânzărilor pe plan naţional. De asemenea, departamentele Service şi Das WeltAuto ale grupului au cunoscut o creştere constanţa a cotei de piaţa. Avia Motors Bucureşti a vândut până în prezent peste 15 000 de unităţi Skoda şi a avut o cifra de afaceri de aproximativ 20 milioane Euro anual. Grupul Avia Motors&Alto Syncro a depăşit 200 de angajaţi, incluzând efectivele din Constanţa.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614