REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Operatorii economici, o nouă șansă pentru a stopa abuzul lui Cristian Radu

Operatorii economici, o nouă șansă pentru a stopa abuzul lui Cristian Radu

Andreea VREJOIU 31 octombrie 2022 | 00:00 2433

Vești bune! Operatorii economici din sudu litoralului mai au o șansă în ceea ce privește modificarea Regulamentul de organizare și desfăşurare a activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în Municipiul Mangalia. Astfel, în cursul zilei de luni, 7 noiembrie a.c., a fost reprogramată dezbaterea publică.


Operatorii din sudul litoralului mai o șansă pentru modificarea interdicției primarului Cristian Radu, ce are la bază o hotărâre de Consiliul Local Mangalia din 2021, ce vizează Regulamentul de organizare și desfăşurare a activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în Municipiul Mangalia.

Dezbaterea publică a fost reprogramată

Vă reamintim că, și în cursul zilei de luni, 24 octombrie a.c., operatorii au năvălit în Primăria Mangalia pentru a stopa abuzul pe care încearcă autoritatea publică locală să-l comită prin modificarea Regulamentului de organizare și desfăşurare a activităţilor comerciale şi a serviciilor de piaţă în Mangalia, cât și în stațiunile arondate municipiului. De teamă că ar putea să fie nevoiți să-și închidă afacerile, operatorii economici încearcă pe toate căile posibile anularea regulamentului și îi cer primarului permisiunea de a-și continua activitățile pe care le desfășoară pe timpul sezonului estival.

Astfel, în cursul zilei de luni, 7 noiembrie a.c., Primăria Mangalia va reorganiza dezbaterea publică.

Ce spune hotărârea cu pricina!

Potrivit documentului, sunt permise activitățile comerciale din stațiunile turistice arondate Municipiului Mangalia: complex hotelier; activități comerciale și de prestări servicii – doar hoteluri și alte facilități de cazare, farmacii, agenții de turism, comerţ cu amănuntul – în afară de produse alimentare (doar în zona blocurilor de locuit), cofetării și patiserii, birouri, vulcanizare și service auto, spălătorii industriale, hypermarket (doar în zone pe teren proprietate privată la o distanța adecvată față de ultima structură de cazare, cu o retragere suficientă față de activitățile turistice, și cu respectarea reglementărilor urbanistice).

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Acesta este Laurentiu Zamfir șeful Poliției Locale din Mangalia,mâna dreapta al Primarului condamnat de DNA pentru luare de mita
0
0
Dar ce aveți cu magazinele?O problema personală?Sunteti primar care vine in sprijinul cetățenilor sau va credeți “stăpân”?,”Jupân”?
1
0
Dacă ar sti oamenii câte procese pierde primăria cu anumite societăți plătind penalități de milioane de lei,bani strânși din buzunarele contribuabililor …acum vor sa închidă și multe activități comerciale sa piardă și mai mulți bani ca doar nu da din buzunarul domnului Cristian Radu sau a altui angajat al primăriei
1
0
Acest primar numit Cristian Radu este un șarlatan,își parchează Mercedesul de peste 100.000 euro in Saturn la Simpa Trans ca sa nu-l vadă cetățenii Mangaliei ce Boier este el,multe contracte frauduloase de unde suge banii cetățenilor ,este milionar in Euro,nu-l interesează de oameni,el este primar pentru a face avere și a împarți plicurile
1
0
In statiuni fara marketuri ?? Nu pot sa inteleg aspectul asta … ce o sa zica turisti cand vin cu copii la mare si sunt necesare atatea ?? Poate nu ne deplasam cu masina ca nu ne permitem sa mergem la un kaufland sa stam la coZile de la casele de marcat sau in microbuze . Nu se poate asa ceva ….
2
0
Cel care a zis CA SA INTELEAG LUMEA ! In mortii tai de fraier si bulangiu care nu ai ce sa rumegi in casa cu ce m**********i te bucura pe tine mesajul care l-ai scris esti de a lui Radu Cristian daca esti asa de periculos hai sa facem intr-un fel sa ne vedem oligofrenu dracu sa ne pisam pe tine bulangiu dracu numai paravan stiti sa fiti tari in gura ! Hai sa ne vedem la o cafea ! sa iti rup dintii din gura
1
0
Pentru CA SA INTELEAGA LUMEA VEZI CA NU VINDEM DROGURI SAU TERENURI SCUMPE CA PRIMARU SI VEZI CA LA MARKETURI DOZA DE COLA ESTE 3 lei poate la terase este 10 lei si la ce categorie de turiști avem marketurile sunt mai mult decât binevenite, nu mai spui ca vrea sa omoare minimarketurile si sa bage giganti precum kaufland pe statiuni de unde a luat spaga 500 de mii de euro !!!
1
0
Oriunde mergi in lume,in toate stațiunile exista magazine mixte de unde îți poți cumpara produse alimentare și nealimentare
0
0
Tu de unde iti cumperi? De la asa zisele mag mixte...ca pt alte mag mari sigur nu ai bani saracie.taci dracu din gura..ori esti tovaras cu spagangiul de Radu?
3
1
Cine sunt asa zisii afaceristi care dau navala la Radu. Sunt acei samsari numiti afaceristi de merga metro zilnic isi burdusesc masinile pt gheretele lor obosite numite MAGAZINE MIXTE SAU MARKETURI SAU SUPERMARKETURI. Adica aia de iau doza de cola cu 3 lei si o vand cu 10 lei. Iau salamu cu 15 lei si il vand cu 50 de lei. Ei sunt afaceristii care plang acum ca nu le mai da voie radu sa isi vinda mizeriile. Ireal. Si ne mai intrebam de ce arata litoralul cum arata. Pt exista oameni ca astia care vor sa fie afaceristi si presa ca RePlica care este aservita unui grup de interese si afiliata la clanul Murad... cam despre asta e vb. In mamaia nu carait nimieni cand a scos Chitac buticurile obosite.acolo dau navala 3 4 5 pisati cu dughene obosite.fiti ba creativi.vindeti altceva decat produse alimentare.dar defapt ce sa mai vbm..... vai de mortii vostri de lipitori oboaite. Radule, arde i ma.arde i bagale as salamul victoria pe gat.ca daca aveau un hotel plangeau ca nu vand mancare din cauza buticurilor obosite.
11
10

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367