REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° ConstanÈ›a Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.4° ConstanÈ›a Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Operatorul de jocuri de noroc Superbet, în discuții avansate pentru licență de operare pariuri online în Gibraltar

Operatorul de jocuri de noroc Superbet, în discuții avansate pentru licență de operare pariuri online în Gibraltar

Replica API 21 noiembrie 2017 | 00:00 347

Operatorul de jocuri de noroc Superbet, cu obligațiuni emise din această toamnă pe piața alternativă AeRO de la București, se află în discuții avansate pentru a obține licența de operare pariuri online în Gibraltar, iar pentru anul viitor țintește licența pentru online în Polonia, dar și intrarea pe piețele din Slovacia și Serbia, a declarat, conform AGERPRES, Vlad Ardeleanu, director general al Superbet Holding România.

"Obiectivul de a transforma Superbet într-o companie globală este cât se poate de legitim și realist. Compania este în discuții avansate pentru a obține licența de operare pariuri online în Gibraltar. Prin această licență, Superbet va deveni primul business din regiunea Europei Centrale și de Est care reușește să intre în clubul select al operatorilor licențiați din Gibraltar, alături de nume precum Bet365, William Hill sau Ladbrokes. Trebuie să vă spun că cei care operează pe piața din Gibraltar sunt supuși celei mai stricte legislații din lume în materie de gambling online și este motivul pentru care vorbim de un club extrem de select în această industrie. În acest context, Superbet și-a deschis deja un birou în Gibraltar, iar următorul pas va fi să mărim echipa de acolo, de la 20 de oameni anul acesta până la 50 până la finalul lui 2018. Totodată, anul acesta am deschis și un birou la Leeds, în Marea Britanie, care lucrează deja în tandem cu cel din Gibraltar (...) În prima parte a lui 2018, vom primi foarte probabil și licența pentru online în Polonia și vom lansa superbet.pl. Tot anul viitor vom intra pe piața din Slovacia și Serbia. Obiectivul Superbet și al meu este să exportăm în Europa Centrală și de Est acest succes antreprenorial românesc", a spus Ardeleanu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614