REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

OPORTUNITATE de afacere: flori de tei, MĂTURATE DE PE STRĂZI, ajung să fie vândute pentru ceai!

OPORTUNITATE de afacere: flori de tei, MĂTURATE DE PE STRĂZI, ajung să fie vândute pentru ceai!

Replica API 24 iunie 2019 | 00:00 294

Multe dintre străzile municipiului Constanța sunt „străjuite” de tei. O neplăcere pentru persoanele alergice, în special primăvara, dar o oportunitate de afacere pentru alții! De ce să se irosească atâtea flori de tei, care cad pe carosabil, când ceaiul de tei este atât de recomandat și sunt atâția doritori interesați să le achiziționeze? Cel mai probabil astfel au gândit și câteva persoane de cetățenie bulgară, surprinse, sâmbătă, 23 iunie a.c., în timp ce măturau străzile din Constanța, strângând florile de tei. Situația a fost semnalată de un cititor al „Replica de Constanța”, care a realizat și o serie de fotografii. „Au venit câțiva bulgari, cu o dubiță cu numere de Bulgaria și au măturat florile de tei de pe șosea. Au pus teiul în niște găleți, pe care le-au urcat și dubiță. Ulterior le vând pentru ceai, cine știe pe unde”, a semnalat constănțeanul. Respectivele persoane au procedat astfel pe străzile Decebal, Mihai Eminescu, iar în cursul după-amiezii au fost zărite și pe B-dul Ferdinand.

E drept, măturarea străzilor din municipiul Constanța nu este ilegală. Oamenii legii ar putea să îi sancționeze pe cei care se dau la astfel de practici doar pentru comerț ambulant, dar numai dacă îi surprind în flagrant. Dar, așa cum subliniază specialiștii în homeopatie, florile de tei cu beneficii pentru organism sunt culese într-adevăr spre sfârșitul lunii iunie, dar nu este recomandantă recoltarea teilor care se află prea aproape de drumuri, cu trafic intens sau alte surse poluare, căci florile pot fi contaminate cu agenți poluanți.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa ziceti mersi ca va matura strada eu il luam direct din pom
1
1
NOI DISTRUGEM TEII SI FACEM BANI
4
0
sunt bulgari si floarea de tei pe care o matura o duc in Bulagaria la o fabrica de shampoane si sapun!bine ca ne matura cineva strazile!
7
3
Daca masina avea nr de canada erau canadieni?
14
0
Asa le zice acum? Bulgari? Hahahaaa
12
1
nu sunt bulgar e rooomiiii nostri.
20
0
SA FACI CEAI DE TEI CU PRAF IN COMBINATIE CU APA DE LA ROBINET, SA VEZI CE BUN E SI PAOTE IN ULTIMUL AN DE MANDAT ITI REVII PUTIN, DA NU PREA MULT SA NU BATA LA OCHI ! ARMANLU NU CHIARI !
13
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218