REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.9° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Opoziția locală A FĂCUT CIOCU' MIC. Nici o reacție pe seama viitorilor miniștri de la Constanța

Opoziția locală A FĂCUT CIOCU' MIC. Nici o reacție pe seama viitorilor miniștri de la Constanța

Replica API 4 ianuarie 2017 | 01:44 453

Claudiu Palaz (foto - arhivă)

Constanța are doi viitori miniștri în Cabinetul Sorin Grindeanu: Sevil Shhaideh (la Dezvoltare, plus că este propusă și vicepremier) și Mircea Titus Dobre (la Turism, minister readus la viață de PSD). O fi bine, o fi rău? Vom vedea după instalarea guvernului, pe măsură ce vor avea inițiative. Din partea opoziției, Raluca Turcan, președintele interimar al PNL, a încercat să critice viitorul guvern propus de PSD și ALDE, declarând: “Vizibil marcat de obsesia controlului, dl Liviu Dragnea a prezentat românilor o listă aflată sub tutela sa personală. Singurul lucru pe care l-ar putea face în interes public miniştrii propuşi de către Liviu Dragnea ar fi să guverneze clar, transparent şi să se emancipeze de sub tutela feudală a lui Liviu Dragnea. Aşadar, PNL va vota împotriva Cabinetului PSD, va vota împotriva unei scheme supradimensionate a Guvernului şi făcută pentru clientela politică", a declarat Turcan după şedinţa Biroului Politic Naţional al PNL”. Nici Nicușor Dan, de la USR, nu s-a lăsat mai prejos și… cam atât. Se prea poate că opoziția a găsit înțelepciunea de a aștepta, să vadă de ce sunt în stare noii guvernanți sau, pur și simplu, unii încă sunt năuciți de scorul alegerilor și amorțiți de după sărbători.

În teritoriu, nici un lider al opoziției n-a catadicsit să comenteze în vreun fel. Președintele PMP Constanța, Claudiu Palaz, ne-a declarat că nu prea are ce să comenteze, nici la modul general, nici referitor la cei doi constănțeni din viitorul guvern, limitându-se la a spune: “Sunt convins că vor face ce e mai bine pentru Constanța”. La PNL... stupoare! Liniște și pace, oameni plecați în vacanță ori care nu doresc să fie deranjați de telefoane. Doar consilierul județean PNL George Muhscină a fost mai vorbăreț, însă fără a spune ceva spectaculos: “Să sperăm că viitorii miniștri vor face măcar un pic din ceea ce au promis în campania electoral”. În ceea ce-i privește pe Sevil Shhaideh și Mircea Titus Dobre, liberalul a precizat că nu are ce să comenteze, fiindcă nu îi cunoaște.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Papagal e ma ta. E tigan cu minte de machidon
4
1
Mwe palaz !!!!
6
0
Bai papagalilor,Claudiu Iorga Palaz nu este machidon!
3
9
Despre care opozitie locala discutam?
8
0
Palaz sluga lui Stroe si seful lui slugarnicul Tutuianu
12
0
Se vinde pe nimic.Acesta este caracterul lui.Si acum joaca dublu ca sa ramana pe functie.Daca era femeie putea candida la cea mai mare curva.Asa este doar cel mai slab POLITICIAN!
14
0
Si daca at fi castigat peneleopedeleii cum at fi fost? Te pomenesti ca aia at fi dat socoteala cuiva pentru ce ministri at fi pus.... Asta este,votul s-a dat,de acum sa vedem ce va putea face noul guvern pentru populatia Romaniei si deci impotriva sistemului mafiot foarte puternic si bine cimentat inca din vremea loviturii de stat din 1989. Priviti in jurul nostrum,toate tarile foste comuniste au avansat,in timp ce netrebnicii de aici ne-au facut sa ne tot ducem la vale. Asta spune mult despre cum au functionat si pentru cine,toate structurile statului.
7
1
palaz nu are cum sa guite, daca ar comenta ceva, a doua zi ar zbura din functia de vice la judet, basca cei 50 de mii de euro pe care ia dat lu stroe.
11
0
Nu sunt tocmai rai cei doi, Sevil si Dobre, dar este clar ca cel din urma nu are expierenta necesara conducerii unui minister.
7
7
Aseara am mai dat o mue la un liberal.
7
5
asta este consecinta neparticiparii la vot !!! Suferim toti din cauza lor !!!
12
8
Ce opozitie le-ar mai trebui? Vin banutii, ce dreaqu, esti cu capu' tocmai pe saracia asta?!? De abia acum va incepe show-ul cu petardele...
13
0
sa spuna ce ? cap de vaca si un oligofren ce poti sa spui
11
2
Care opozitie, cocosatul si bursucelul din PNL, hai sa fim seriosi.
12
1
E un basist securist spagar ordinar care a colectat spagi de la studenti toata viata! PNL u mai exista la Constanta de cand porcul Dragomir cu mafiotii Boroianu, Bourceanu, Baiazid, Mushcina etc au vandut partidul bolsevizilor PSD
12
0
La astia nu avem pretentii ca nu-s in parlament. Sa vedem ce face Chitac, marea personalitate marcanta!
13
0
Muhscina, Dragomir si Boroianu au vandut PNL ul. Cum ar putea ei sa faca opozitie. Sa muste mana care ii hraneste. Tradatori.
11
0
Ce Popozitie ma frate ! PNL e mort . PSD sunt jupanii acum . Sa vina MAZARE !!
14
2
Pai ce sa zica Palaz? Nu este vicepresedinte CJC cu Psd? De care opozitie sa faca in functia dansului? Pnl? Hm! Care PNL? Sunt vreo 4! Care din ele?
16
0
care opozitie la ct? e POPO-pozitie, stau capra cu curul spre psd de zeci de ani
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614