REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Oprea: "Am vrut să fiu directorul SRI"

Oprea: "Am vrut să fiu directorul SRI"

Replica API 30 iunie 2015 | 22:32 172

Liderul UNPR Gabriel Oprea a recunoscut duminică seara că și-a dorit să fie director al SRI.

Întrebat la B1 TV dacă şi-a dorit să ajungă directorul Serviciului Român de Informații, premierul interimar a declarat, fără a da mai multe detalii: ”Am vrut să fiu directorul SRI. Nu vreau să fiu directorul SIE sau premier”.

Numele lui Gabriel Oprea a fost vehiculat ca posibil director al SRI dacă Victor Ponta ar fi câştigat alegerile prezidențiale anul trecut.

Pe de altă parte, liderul UNPR a susținut duminică seara că nu își dorește "sub nicio formă" funcția de premier.

"Chiar dacă mi s-a propus sau chiar dacă mi se va propune (să preia funcția de premier — n.r.), discutăm de Victor Ponta, nu îmi doresc să fiu prim-ministru al României. (...) Cred că sunt bun pe domeniul securității naționale. Oamenii mă înțeleg, mă respectă. (...) Cred că îmi fac treaba bine și o pot face și mai bine. Asta îmi doresc. Cred că aici este domeniul unde pot face o treabă foarte bună. Nu îmi doresc să fiu premier sub nicio formă. Cred că sunt bun ca vicepremier pe securitate națională", a spus acesta.

Oprea a anunţat totodată, duminică seara, că a contrasemnat decretul pentru numirea lui George Maior ca ambasador în Statele Unite ale Americii şi că informaţii pe această temă urmează să fie comunicate de către Preşedinţie.

"Maior este un om care şi-a făcut datoria faţă de ţară iar acum va fi ambasador - oricum lui îi plăcea să i se spună - şi cred că ne va reprezenta cu cinste în Statele Unite ale Americii. Am contrasemnat documentul", a spus premierul interimar la B1.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102