REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.5° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
17.5° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Oprea de la Săcele se apucă de amenajat plaja: „Sex prin boscheţi şi drogaţi ca-n Vama Veche? S-o creadă ei!”

Oprea de la Săcele se apucă de amenajat plaja: „Sex prin boscheţi şi drogaţi ca-n Vama Veche? S-o creadă ei!”

Replica API 26 august 2015 | 00:00 1299

Determinat

Determinat

Primarul comunei Săcele, Ion Oprea, e hotărât să facă lucruri mari pe cei 11 km de plajă pe care îi are în apropiere. Plaja din localitatea Săcele este o oază de sălbăticie căutată de cei care fug de aglomeraţie şi turismul comercial, aşa că Oprea vrea să impună nişte reguli. Specificul zonei va fi păstrat, însă dezmăţul nu va fi ca la el acasă, ne asigură primarul de la Săcele. Ideea de Vama Veche îl sperie din cale afară pe Oprea, aşa că intenţionează să controleze numărul mare de vizitatori prin măcar câteva reguli de bun simţ.

„Noi vrem să facem reguli, să nu mai facă fiecare cum vrea pe acolo, să îşi facă nevoile pe plajă, mizerie. Dacă se va putea să facem: apă, curent, tot ce trebuie. Tot ei se plâng că nu e locaţie de cazare, la înţelegere cu Biosfera, să facem clădiri uşoare, din lemn, din stuf. E păcat de zonă, asta e cert. (...) Să fie civilizat, se duc să facă sex prin boscheţi, păi aia vor ei? S-o creadă ei! De-aia le place, că îşi fac mendrele pe acolo... s-o creadă ei, n-o să fie niciodată aşa ceva. Tocmai că noi vrem nişte reguli clare.

Acolo se duce o categorie de oameni, care vor linişte, care vor natură, nu ce c**at mănâncă alţii. (...) Ziceţi dumneavoastră, că… chiar îţi vin dracii pe ei! Păi, nişte reguli clare! Zona trebuie să se dezvolte, că vrea Oprea sau nu vrea, dar ceva trebuie să se întâmple, că oamenii tăbară puhoi! Nu poţi s-o laşi aşa, la plesneală, noi mai adunăm gunoaiele de pe acolo, deşi nu-i treaba noastră deocamdată. Păi, ce? Facem ca la Vama Veche să vină să se drogheze pe acolo? Dracii îi ia! Nici vorbă de aşa ceva! Noi nu asta vrem pentru că şi noi vrem să ne simţim bine acolo. Apă trebuie, canalizare trebuie, locaţii de cazare trebuie, că va fi din stuf, nu ştiu... Nu toţi vin cu cortul şi facem o căbănuţă din stuf, nu betoane. Se poate, pentru că aici e vorba de voinţă! Civilizaţia e acolo unde este şi apa! Noi nu gonim oamenii, cum să faci aşa ceva? Noi nu batem câmpii! Vorbesc în cunoştinţă de cauză şi lucid!”, a spus Oprea, pentru „Replica”.

Marius Florian VASILE

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102