REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Oprea: Preşedintele îi recomandă premierului să se mai gândească dacă doreşte denunţarea pactului

Oprea: Preşedintele îi recomandă premierului să se mai gândească dacă doreşte denunţarea pactului

Replica API 7 august 2014 | 00:00 244

Preşedinte Traian Băsescu îi "recomandă" premierului Victor Ponta "să se mai gândească dacă, într-adevăr, doreşte denunţarea Acordului de colaborare instituţională între preşedintele României şi prim-ministrul României", se arată într-o declaraţie a purtătorului de cuvânt al şefului statului.

Bogdan Oprea, purtătorul de cuvânt al preşedintelui Traian Băsescu, a transmis miercuri seară o declaraţie referitoare la scrisoarea premierului Victor Ponta, trimisă miercuri preşedintelui Traian Băsescu, potrivit căreia nu mai poate considera valabil Acordul de colaborare instituţională între preşedintele României şi prim-ministrul României.

"Domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta nu se dezminte nici de aceasta dată şi continuă să spună minciuni într-un document oficial cu antetul Guvernului României. În scrisoarea prin care denunţă Acordul de colaborare instituţională între preşedintele României şi prim-ministrul României citează, în mod mincinos, o declaraţie care ar fi fost făcută de preşedintele României, domnul Traian Băsescu, marţi, în cadrul emisiuniii Evenimentul zilei de la postul B1 TV: Da, l-am păcălit pe Victor Ponta cu Pactul de coabitare. Eu eram cu spatele la zid! Aveam o majoritate de 70%, care putea să nici nu discute cu mine.... Oricine a urmărit emisiunea de marţi, în care domnul preşedinte Traian Băsescu a făcut declaraţiile la care se referă prim-ministrul României, poate observa noua minciună transmisă astăzi public de domnul prim-ministru Victor-Viorel Ponta", susţine Oprea.

Acesta menţionează că, "pentru corecta informare a cetăţenilor", reproduce "citatul corect" cu declaraţia preşedintelui Traian Băsescu de la emisiunea televizată.

"Domnul preşedinte Traian Băsescu îi recomandă domnului prim-ministru Victor-Viorel Ponta să se mai gândească dacă, într-adevăr, doreşte denunţarea Acordului de colaborare instituţională între preşedintele României şi prim-ministrul României", se mai arată în declaraţia purtătorului de cuvânt al preşedintelui.

Articol complet:

LINK

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218