REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

„Oprirea interzisă”, IGNORATĂ de constănțeni! Poliția Locală împarte AMENZI și RIDICĂ MAȘINILE!

„Oprirea interzisă”, IGNORATĂ de constănțeni! Poliția Locală împarte AMENZI și RIDICĂ MAȘINILE!

Replica API 9 mai 2019 | 00:46 559

Marți, 7 mai a.c., poliţiştii locali cu atribuții în domeniul circulației pe drumurile publice au executat acţiuni tematice pe linia depistării și sancționării șoferilor care nu respectă prevederile legale în zonele în care este interzisă oprirea/staționarea voluntară, punându-se accent în perimetrul unităților de învățământ, al instituțiilor publice, al stațiilor destinate transportului public de persoane, intersecții, centre comerciale, supermarketuri și în alte zone de interes public.

Astfel, în ziua de 7 aprile a.c., în intervalul orar 6.00 - 22.00, au fost depistate o serie de nereguli rutiere pe drumurile publice din tronsonul cuprins între B-dul Tomis, str.Mircea cel Bătrân, str.Traian, str. Dezrobiri, str. Soveja, B-dul Alexandru Lăpușneanu, B.dul Mamaia, str. Ion Rațiu, str. Cumpenei, B-dul Aurel Vlaicu, Șos. Mangaliei, B-dul 1 Decembrie 1918, B-dul Ferdinand, str. I.G. Duca etc.

Lucrătorii Direcției Generale Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Constanța au constatat, în limita competențelor conferite de lege un număr de 60 de încălcări ale normelor rutiere, din care: 50 opririri neregulamentare, în conformitate cu prevederile art. 142, lit. a din R. A.O.U.G. 195/2002 (R); 10 staționări neregulamentare, în conformitate cu prevederile art. 143, lit. a din R. A.O.U.G. 195/2002 (R).

Cuantumul total al amenzilor aplicate a fost de 10.150 lei. De asemenea, au fost ridicate de pe domeniul public al municipiului Constanța un număr de trei mașini parcate neregulamentar.

„Activități similare se vor derula în mod sistematic, iar ca măsură preventivă recomandăm participanților la traficul rutier să respecte normele privind circulația pe drumurile publice, să reducă viteza în apropierea trecerilor pentru pietoni, să nu oprească /staționeze neregulamentar pe acestea și să acorde o atenție sporită atunci când sunt la volan. Numai împreună putem asigura un climat public civilizat și în siguranță în municipiul Constanța!”, au transmis reprezentanții Poliția Locală.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
in sfarsit!!!!
4
1
9 mai 10:06 ok incepem cu a ta curva mica si obraznica
1
5
ridicati toate masinile parcate ilegal , indiferent cui apartin, si in doua luni nu mai e nevoie sa interveniti , toti vor respecta regulile. Toate curvele opresc exact unde au nevoie , drogatii figuranti fac la fel . Ei creeaza probleme , parcari sunt.....dar nu la botul calului .
10
2
Multa lene , lejeritate si aroganta in acest oras . Se injura oamenii pentru fleacuri . Am ajuns , latrina morala , a Romaniei .
8
2
Nu va mai cacati pe voi la conditiile prezente de infrasructura nu se pot respecta efectiv regulile de circulatie privind oprirea,stationarea,parcarea.Intentionat au blocat cu popici sa creeze conditii pt.amenzi.Dar nu sunt batuti in cuie ci vremelnici.De un lucru sunt sigur ,nu voi dona niciodata sange pentru militieni si nici organe in caz de moarte cerebrala!
5
7
Ce mai face Politia Rutiera, daca Politia Locala face exact ce ar trebui sa faca primii? Sunt doua entitati publice, care fac acelasi lucru, platite tot din bani publici. Chiar daca sunt din bugete diferite, national, ministerial sau local, sunt bani din buzunarul nostru. Pe de alta parte, Primaria Constanta, in loc sa buzunareasca cetatenii, ar putea apela la granturi europene pentru proiecte de investitii, care sa usureze viata localnicilor, nu s-o faca si mai dificila decat este. Practic, in loc sa dea in cap la drumul mare pentru bani, Primaria ar putea intai sa ofere, recuperand investiti
5
2
Domnul Prinar as dori sa stiu si eu cate parcari ati facut in acest mandat. Acest oras a devenit numai taxe .Va rog sa mai vede ti ce se mai face si in alte orase. In Brasov de la ora 18.00 la 08.00 dimineata nu se iau bani pe parcare. Acesti locuitori ai orasului cred ca merita si ei locuri de parcare nu doar impozite si taxe de parcare .
12
2
@12:24putoare esti tu cu ma-ta care te-a fatat gunoi pesedist, iti luam gatul si banii facuti din ridicari abuzive!
4
8
sa-mi bag pula in gura ta de scalvete mincinos sluga de gabor borat si sugator de pomeni pezedeiste in mortii matii de asistat social fara masina unde gatu matiii e parcarea aia de care spui bai cacatule si unde visezi gratuita mincinosul dracului? si dc sa merg eu pe jos prin praful lu fatalau si prin noxe ca toti cretinii ca tine cand ma duc frumos sa slabesc in aer curat filtrat purificat si fara sa-mi imput hainele cau un ghertoi comunist ca tine ! MOOOOORI! IN CHINURI !!!!!!
3
11
Indiferent de cate parcari s-ar face rromanul tot in usa parcheaza pentru ca e puturos de felul lui. Cel mai tare ma amuza cei care vin la sala de gimnastica Megagym si isi parcheaza masinile fix in usa cladirii blocand o banda de circulatie si obstructionand intrarea la benzinaria Rompetrol, desi visavis exisita o parcare cu peste 100 de locuri, parcare care este GRATUITA. Dar rromanul este prea puturos ca sa isi duca masina in parcare, ii e lene sa mearga 50 m pe jos. Deci ati retinut, da?? Se duce rromanul la sala ca sa slabeasca, dar nu mai face 50 m pe jos din parcare pana la sala!!!!!
18
6
Chiar daca va fac parcari ca in Elvetia voi tot ca in Romania opriti, in usa blocului, marketului, bancii etc. ca e greu sa mergi 50-100 m pe jos. Asa ca ura si pe Caraiman sa va luati masinile.
18
5
mda in conditiile astea o sa circulam toti in masini G4F care parcheaza unde vor cum vor si cand vor ca niste hodorogi securisti inarmati cu makaroave din era sovietica sa care saci cu bani la bancile altor securisti mai mari in grad. Oricum stai sa vezi cand or aparea indicatoare cu politia interzisa ce distractie o sa fie. Tot cu saltat o sa fie dar de data asta de politisti si nu oricum ci in aer!
5
10
Daca au voie sa mi umble.mie.la.masina, suficient e sa.puna caracatita
8
9
Mai intai ar trebui realizate parcari, fatalau vrea probabil bani la buget si nu-l intereseaza.
9
14
baga bani. Intre timp babuin si fagabou au inaugurat fix zero parcari.
11
9

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614