REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Oprișan s-a lăudat că a pierdut premeditat alegerile în Vrancea ca să scape de Dragnea

Oprișan s-a lăudat că a pierdut premeditat alegerile în Vrancea ca să scape de Dragnea

Replica API 24 iunie 2019 | 02:38 503

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprișan, le-a spus liderilor partidului, în ședințele informale de la Neptun, că ar fi pierdut în mod premeditat alegerile europarlamentare în județ, spun surse din partid, scrie stiripesurse.ro

Oprișan le-a zis colegilor, spun sursele citate, că a vrut să piardă alegerile în județ ca să fie debarcat Liviu Dragnea din fruntea partidului.

Social-democrat a provocat rumoare în PSD, mai mulți colegii fiind de părere că acesta a greșit pentru că a pierdut partidul în primul rând și că ar fi făcut o prostie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
II doare-n p-ula pe PSD de tara si de romani! Astazi, coalitia HOTILOR penali a dat OUG pentru a da PENSII SPECIALE si primarilor, viceprimarilor, presedinti de CJ..Pe 26 MAI la referendum TARA, POPORUL ROMAN a spus STOP FURTULUI DIN BANUL PUBLIC! Docila lui DRACnea, veorica a spus ca a inteles si respecta dorinta Romanilor! Bataie de joc!!! Nu a inteles nimic! Trebuie sa iesim masiv in strada si sa dam cu ei de pamant! N-au in cap decat cum sa fure mai mult si sa lase tara vraiste! Greva, miscari sindicale, orice, dar nu mai trebuie lasati in fruntea bucatelor ca astia fura tot!!
0
0
ce moaca de ordinar are- jigodie, javra imputita
1
0
din pensia speciala o sa-ti luam o suzeta sa nu mai sugi pula , ofticatule . Daca tu ai fost o lepra si nu ai invatat si nu ai muncit , sugi pula acum . Pensiile speciale nu vor disparea , iar tu , bou fatat la 7 luni tot chior vei ramane .
1
1
STOP: PENSIILOR SPECIALE care este FURT din banul public. Daca PSD indrazneste ACUM sa dea OUG pentru a-i cadorisi si pe primari, viceprimari, presedinti de CJ, cu PENSII SPECIALE atunci NOI toti trebuie sa dam ACUM cu ei de pamant! Iesim in strada, facem greve, GREVA GENERALA pentru ca asta inseamna FURT din banul public! Asta vrea sa faca PSD sa FURE din Bugetul tarii si sa bage-n buzunarele clientelei politice banii nostrii ai TUTUROR. NU SUNTEM DE ACORD si VOM RIPOSTA!!! NU VA JUCATI CU FOCUL!
4
1
Voi ganditi asa ma conducerea PSD dar si a altor partide daca o localitate voteaza PSD e meritul primarului PSDist la fel si cu Judetele.Nu ati dat voi lege care ii face pe primari patroni de orase sau localitati sa angajeze pe cine vrea sa dea ce salarii vrea sa cheltue bani cum vrea asta ati facut PSDeilor ordinari ati dat liber la furat pentru toti prinari si directori din orice partid sa faca ce vor cu bani tari.In Romania nu mai exista lege,primari si directori fac legea dupa bunl plac.
3
0
uitati unde era eroul national .poate ii mai ia masa un jeep ceva
3
0
Am votat cu P.S.D-ul pentru programul de guvernare prezentat,dar cand il vad pe acest Oprisan,mi se face scarba de P.S.D.
4
0
....infatuare intruchipata,priviti si va minunati....
3
0
Credeam ca e mai destept. El crede ca acolo voteaza lumea ce vrea el. I-ar prinde bine o lectie in 20-20. Sa piarda ca asa e el un infatuat care se crede smecher.
4
0
Ia uitati-va la ingamfatul asta, da pe dinafara de imbuibat ce este.
10
0
acest jeg de oprisan!!!
11
1
Hidrocefal, cumva?
8
0
Este un sarpe veninos.este pe calapodul lui dragnea constantinescu samd.serpi vicleni batrani.era de asteptat ca el sa joace asa.am un feeling ca incepe epica oprisan.stroe tine te bine mosule ca o sa sari din schema cat ai zice peste.
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218