REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Opt candidaţi se întrec la alegerile parţiale din 3 februarie pentru şefia Consiliului Judeţean

Opt candidaţi se întrec la alegerile parţiale din 3 februarie pentru şefia Consiliului Judeţean

Replica API 3 februarie 2013 | 00:00 344

Opt candidaţi, potrivit datelor furnizate de Biroul Electoral Judeţean (BEJ) Teleorman, se vor întrece duminică, 3 februarie, în competiţia electorală pentru şefia celei mai importante instituţii a administraţiei publice, Consiliul Judeţean (CJ), funcţie rămasă vacantă după ce Liviu Dragnea a câştigat un mandat de deputat la alegerile parlamentare din luna decembrie a anului trecut.

Potrivit BEJ Teleorman, candidaturile definitive pentru funcţia de preşedinte al CJ sunt Ionuţ Adrian Gâdea (USL), Constantin Amarie (PDL), Teodor Neagu (PP-DD), Mihai Vişa Pârvu (PRM), Andrei Burcină (Partidul Naţional Democrat Creştin), Aurel Voicu (Partidul Verde), Sorin Andrei (Partidul Totul pentru Ţară) şi Gheorghe Pârjol (PNŢCD).

Iniţial s-a mai depus o candidatură din partea Partidului Alianţa Socialistă, dar aceasta a fost retrasă.

De asemenea, duminică vor avea loc alegeri parţiale în municipiul Turnu Măgurele pentru funcţia de primar, candidaţii fiind reprezentanţi ai USL, PRM, PP-DD, PDL şi Partidului Ecologist Român. Aici, fostul primar Nicolae Mohanu a fost ales senator din partea USL la alegerile de anul trecut.

Şi în comuna Bujoru se organizează duminică alegeri pentru fotoliul de primar, după ce fostul edil-şef a decedat în urma unei afecţiuni grave, candidaţii fiind de la USL, PP-DD şi PDL, la care se adaugă un independent.

Tot duminică vor avea loc alegeri parţiale în comuna Călmăţuiu de Sus pentru completarea mandatelor de consilieri locali.

În vederea alegerilor din 3 februarie în Teleorman s-au organizat 334 secţii de votare, în listele electorale permanente fiind înscrişi aproximativ 339.400 de locuitori.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218