REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Orașul Constanţa va avea sistem de supraveghere video

Orașul Constanţa va avea sistem de supraveghere video

Replica API 20 martie 2019 | 23:39 327

Constanța va avea, în viitorul apropiat, sistem sistemul integrat de supraveghere a orașului. Până la finele mandatului, primarul Decebal Făgădău intenționează să demareze procedurile de licitație publică. Edilul spune că achiziția contractului presupune un șir lung de proceduri deloc ușoare.

”Până la finalul mandatului voi demara procedura pentru licitația privind sistemul integrat de supraveghere a orașului ceea ce va permite și montarea unui sistem de monitorizare a traficului. Dacă cineva își imaginează că-i simplu, se înșală. E o investiție de 10 milioane de euro și presupune un lanț intreg de proceduri. Grupul de lucru lucrează la caietul de sarcini. Camerele de supraveghere vor fi în tot orașul", a spus Făgădău.

Amplasamentele indicate pentru execuția instalării echipamentelor specifice sistemului de monitorizare video sunt: apropierea școlilor, a unităților sanitare, clădirile primăriei, clădiri aparținând regiilor autonome, în intersecții, la intrarările și ieșirile din municipiu etc.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Infractionalitatea a scazut cu 60% ! Iar la ditamai municipiul resedinta de judet nu se poate ? Macar la anul ... de alegeri !
1
1
Vreajeala ieftina
4
1
Haileu dom primare, la noi la Henri Coada sa nu pui camere dalea, ca ne strica gaborii toate conbinatile.
8
1
Acum 11 ani am propus un astfel de proiect, dar nu s-a facut nimic ca nu stiau pe cineva din PSD care are firma sa faca asa ceva.
3
5
Si care este problema ca au doua camere ext ? Pot sa aiba si 10 , foarte bine....sa se vada tot !
4
4
..mijloacele de transport in comun detin 2 camere de supraveghere exterioare..siguranta cetatenilor este nerespectata premeditat desi este stipulata-n Constitutie ! ..daca ce mai conteaza-n orasul acesta ?
1
7
Pune in piete sa vezi cum vand tiganii nestingheriti tigari, pune langa maghernita de HCoanda si pe strazile de langa:Tulcica, Badea Cartan,BdulTomis , Soveja, Stefanita Voda, Aurel Vlaicu, sa vezi cum nu mai e nevoie de sectia 2,care sta degeaba acolo,cand ii chemi ca ti-au vandalizat tiganii din HC masina,iti zic sa iti aduci tu masina la ei, ca esti aproape. Auzi,la final de mandat,adica peste inca 1 an si jumatate?vrajeli electorale.Cine Muta tiganimea de acolo in Palas, brigada mobila de jandarmi are votul meu,restul sunt abureli
6
2
Daca sunt cu amanta la semafor se vede ori trebuie sa ne punem folii?
2
3
Monitorizati str.Mihai Viteazu,de la mag.Tomis ,intersectia cu str. Ctin.Bratescu.Cea circulata si periculoasa zona. Limitatore de viteza, banda continua pentru a limita depasirile aiurea.
5
1
este chiar foarte simplu. dar nu iese shpaga !
4
2
Ce gluma buna, a demarat - adica, studii ....., mai trec 10 ani. Iese si Nicusor din inchisoare si nu mai poate dormi in masina. La Harsova si in alte orase s-a pus cu fonduri europene. La noi, nu se poate
10
3
Este absolut necesar acest sistem de supraveghere video si trebuie implementat cat mai urgent. Am fost accidentat la semafor de un individ care a trecut pe culoarea rosie si nu recunoaste ! Instanta a respins actiunea din lipsa de probe !
12
3
Ce ofticati sunt unii... Mai bulangiilor, dar Londra nu este impanzita de camere? Si cate alte orase.. Dar voi nu stiti decat sa maraiti la orice.. Ca este bine sau rau voi mancati rahat intruna.
12
6
Constanta va deveni astefel cel mai mare lagar supravegheat cu camere de indentificare faciala. In timp ce mari puscariasi FASOLE se da cu schiurile pe insulita sa. Fagabau respecta linia trasata de statul paralel in sedintele comune intre guverne ro-israel. Romania o noua palestina.
4
5
Rugam procurorii sa se autosesizeze pt favorizarea infractorilor de catre primarie. Complicitate, si alte infractiuni necercetate de atatia ani. Siguranta cetatenilor prevazuta in Constitutie este incalcata de ani.
10
0
Asta-i tot ala care spunea ca in mandatul sau va exista pasaj si pasarela in intersectia de la Cora?
8
0
E ca si cum dai cu ruj un mort.Constanta ramane unul dintre cele mai urate orase din Romania.
17
3
incepe big brodher...directiva europopopeana
9
6
Ca vrea babuinul sa se uite pe el unde umbla nevasta notara spagara
11
4
In mileniul IV, cu de-alde fagadau.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218