REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.3° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Orașul NĂVODARI intră în carantină de duminică seara!

Orașul NĂVODARI intră în carantină de duminică seara!

Replica API 22 noiembrie 2020 | 00:00 7145

Încă un oraș, și anume Năvodari, se va alătura celor 7 localități care vor intra în carantină.

Astfel, potrivit declarațiilor prefectului Silviu Coșa, vineri noapte a venit avizul de la INSP iar în cursul acestei zile va fi convocat CJSU unde se va propune carantinarea orașului Năvodari, decizia urmând a fi luată duminică seara. Vă reamintim că rata de incidență în Năvodari este de 5,99 la mia de locuitori.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai ce sa mai faca ma Chelaru daca e inconjurat numai de sugace si pupincuristi...pai ia-o pe Cofei aia, care toata ziua i-ar lua proiectu in gura lu primaru...pai ce sa se mai concentreze ala?
0
0
Sa o dau la cioc la Chelaru inalt
0
2
Atunci este foarte grav !!! Pai , asta conduce ditamai Serviciul din Primarie si ridica o leafa de vreo 8.000 de lei pe luna ! Fisa postului pt. aceasta functie , in orice oras civilizat , prevede cel putin studii superioare cu masterat ! Inseamna ca acest individ , Birladeanu , este angajat la primaria Navodari de oe vremea pushcariasului Matei . Lumea vorbeste prin piata ca Gelu asta are ditamai viloiul si multe terenuri manglite in prisma functiei pe care o are ! Trebuie sesizata D.N.A. si urgent un control de audit in Primarie la toti angajatii ... Vom fi cu ochii pe voi !
2
0
Domnule primar Florin Chelaru va rugam sa verificati cum este posibil ca un neica nimeni cu patru clase GELU BARLADEANU este seful serviciului gospodarire locala in Navodari veavand macar bac- ul ? Cum nevasta acestuia este sefa pietei de peste Navodari si cum socru acestuia de aproape saptezeci de ani este si el angajat tot la termica. Vom reveni si cu alte surprize vis a vis de aceasta mafie care se invarte acest nesimtit.
3
0
Toti comunistii sunt negri ca a pierdut ciolanul psdul,,,nu mai au nimic de ciugulit,!
1
1
Marioneta PSD ului a picat, a venit cea a PNL ului, nu vi se pare ciudat ca nu se spune nimic? s o fi furat totul ca la carte sau astia fac aafaceri impreuna si se cearta de ochii lumii?
1
1
sa ma pis pe toti cei care au votat pnl si usr
4
1
razi ca prostul, dar nu uita ca cine rade la urma... @Migaita - sa-i cumperi camera noua lui mamicuta ta
1
3
Bai boule. Cine a pierdut ma serviciul? Cine moare de foame? Poate fix tu si cei ca tine! Hahaha
5
14
Mai pishat de P.N.L.-ist , nu crezi ca este cazul sa schimbati placa cu " de vina este Peee Seee Deeee a vitelului de la Cotroceni ! Noi nu subtem psd-isti , suntem oameni normali care am fost mintiti de voi ... liberalii ! Sunteti la putere de 1 an si ne-ati omorat . Murim de foame . Am pierdut serviciul din cauza incapabilitatii si arogantei voastre . Voi , cu Gorghiu , Turcan , Violeta Alexandru , Catzu si idiotii din guvern . Sa va manance COVID-ul.pe toti , nemernicilor !
17
7
Nu PNListi ma ci PSDisti au fost lepre pentru ca toata vara nu doar ca au spus despre COVID ca este o minciuna si o manipulare a PNListilor si a lui K.Johanis dar le-au cerut oamenilor sa iasa in strada si sa demostreze contra minciuni numita COVID care le ingradeste libertatile,ei uite PSDistilor ca ce ati semanat voi acum a dat rod bogat si nu sufera doar prosti care v-au ascultat dar si ceilalti romani care nu au nici o vina.
9
13
Si cum mai face cretinul de primar autostrada in jurul lacului Tasaul
5
5
daca intra si satul harsova in carantina nu mai vine DOCTORUL FRIKATEL la mine la butik sa mai se imbata ramane la ZLOBOZIA LA spital am scapat de un NADRAGIST se sparge gaska
1
2
Asa ca toate coardele din navodari vor face videochat pe pandemia asta
4
4
Masuri imbecile marca PNL-EPRE.Daca va place sau nu va place aveti ocazia in 6 dec. sa luati sau sa dati MUIA PNL-EPRELOR.
9
8
Si cum or sq mai voteze ca nu este rubrica asta in declaratie?
5
3
Tot mananci cacat. Cand te saturi sugi pwlla.
3
4
Thank you PNL!
9
8
navodari trebuie izolat oricum, nu numai in vremuri de pandemie!! ca si judetul Tulcea si Moldova. Altfel de oras am fii avut daca se izolau aceste zone la timp!
12
12
daca imi sugeti voi plua toti bombardierii, coardel , pensionarii si fetele si baietii lu tata din c ta? ca voi o ardeti fara motiv peste tot!
2
12
Ce inseamna alba-neagra asta? Cum adica inchid Constanta,Navodari inchide abia azi? Adica abia azi a juns gradul marit de covid acolo? Adica intr-o parte zburzi ca mielul si intr-o parte lupul? Ce dracu de masuri sunt astea? Ori este covid in toata Romania ori iesim toti pe strazi. Nu poti lua masuri pentru unu si altu sa fie afara,daca ecest covid este,sa fie pentru toti aceiasi lege, peste tot. Terminati cu povestile! Ori inchideti tot ,ori toti afara. Ce atata discriminare.Este covid in toata Romania? Vrei limitarea raspandirii,siguranta pentru populatie etc. De ce nu inchideti tot?
10
6
Cum ajung la Navodari observi ca hotii din gasca lui MATEI NICOLAE au furat tote terenurile si le au vandut machedonilor, vedem cum un anonim ca Moruti, Stan ,au ajuns milionari in euro....trist dragi navodareni.
23
4
Daca inchideau Valul , Cumpana si Navodari scapam de covid
10
7
Eu daca am opel imi trebue declaratie daca merg la navodari?
10
6
s-a sugi pula la Navodareni
10
7
Astia din Navodari au bagat si C-ta in carantina. Uitati-va pe strada intre orele 16.30-17.00,mai precis in Mamaia Nord catre Navodari cand se duc acasa si o sa observati ca se circula ca vara pe Valea Prahovei bara la bara. Am inteles de unde vine si aglomeratia in C-ta,de la localitatile limitrofe
9
15
A reusit sa mai salte psd-ul cu 10 procente in tot judetul in numai cateva zile.
15
12
Toti o apa si un pamant...Moruzi sta bine mersi desi a bagat si el gheara la terenuri pe langa plaja prin interpusi ...
15
1
da-i search pe iutub Amenintat si lovit de politistul local .! in descriere mai gasesti si alte clipuri despre functionarii din primarie cu atributii de politisti locali.
7
2
Sa vezi exces de zel pe prostavanii de la Politia Locala Navodari ... ramasi de pe vremea puscariasului primar Matei Nicolae ... toti semianalfabetii cu studii superioare cumparate la facultatea privata Sarbu din Chisinau -rep. Moldova ! E unul poreclit FASOLE , cumnat al altui semianalfabet Moruzi sef P.S.D. ! Baietasul acela ridica vreo 5000 de lei pe luna pt. ca a obtinut o hartie de diploma de la acea facultate dar daca il pui sa analizeze din punct de vedere gramatical un text ... intri in depresie , dar omul este politist ! Cam asta este politia locala la Navodari .
36
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614