REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Oraşul Ovidiu vă invită la Târgul Floriilor! VIDEO

Oraşul Ovidiu vă invită la Târgul Floriilor! VIDEO

Replica API 8 aprilie 2017 | 00:16 609

Produse inedite, de calitate, comercializate de producători autohtoni! Vorbim despre Târgul Floriilor, care a debutat în oraşul Ovidiu vineri, 7 aprilie şi are loc şi sâmbătă, 8 aprilie, înintervalul orar 09:00 – 19:00. Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociaţia Ţăranii Dobrogeni, membru al Inomar Cluster, pe platoul Centrului Cultural „Elena Roizen” din oraş.

Târgul reuneşte gospodari şi producători dobrogeni, iubitori ai tradiţiilor româneşti care vor aduce spre degustare şi comercializare produse alimentare tradiţionale, gustoase şi sănătoase, provenite direct din gospodăriile Ţăranilor Dobrogeni. La Târgul Floriilor se pot achiziţiona produse pentru masa de sărbători, Florii şi Paşte, carne şi preparate din carne, miere de albine şi alte produse apicole, dulceţuri, gemuri, compoturi, siropuri, zacuşti, lapte, brânză de toate felurile, iaurt, ţuică, vin, prăjituri, obiecte meşteşugăreşti, ii brodate manual etc. „Vă invităm la regăsirea frumuseţii patrimoniului ţărănesc dobrogean, la regăsirea traiului sănătos şi gustului inconfundabil al bucatelor de la ţară şi la mărturia gestului firesc de reîntoarcere la simplitate, curăţenie şi normalitate”, transmit organizatorii.La târg puteţi găsi produse de panificaţie deosebite, ca de exemplu pâine cu cartof sau pâine cu umplutură de prune şi nucă! Producătorul este din Cumpăna şi aduce marfă o dată la câteva ore, aşa încât cumpărătorii să se bucure de marfă proaspătă şi de calitate. Şi brânzeturile sunt deosebite, iar ceea ce este şi mai important, după cum a subliniat primarul oraşului Ovidiu, George Scupra, la târg sunt prezenţi foarte mulţi producători din satul Poiana (care aparţine de oraşul Ovidiu!). Tot Scupra a ţinut să transmită locuitorilor şi nu numai să vină la târg, iar special pentru locuitori a menţionat că există pentru anul în curs mai multe proiecte depuse la ministere, ce vizează drumuri, şcoli, dar nu numaimai multe decalaraţii ale edilului, dar şi a reprezentantului Asociaţiei Ţăranilor Dobrogeni în VIDEO:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
IONEL ESTI PROSTUL SATULUI...
0
0
Muie Scupra
0
0
Cine a fost la telefon? Ce tigan mai cerea retrocedare cu acte de smecher. Sau poate vreun evreu pus pe capatuiala?
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369