REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
11.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Orban: 6 decembrie - un moment de cotitură; e extrem de important să veniţi la vot

Orban: 6 decembrie - un moment de cotitură; e extrem de important să veniţi la vot

Replica API 4 decembrie 2020 | 23:53 1487

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat joi că alegerile parlamentare reprezintă un moment de ''cotitură'' şi a dat garanţii că exercitarea votului la scrutin se va face în cele mai sigure condiţii de protejare a sănătăţii.

Ludovic Orban

"6 decembrie reprezintă un moment de cotitură, avem şansa ca România să se îndrepte în direcţia corectă, avem şansa ca în 6 decembrie să reuşim să dăm României o majoritate parlamentară responsabilă şi un Guvern capabil să implementeze Planul naţional de dezvoltare. Destinul României stă în mâinile fiecăruia dintre noi, avem puterea şi trebuie doar să o folosim. Fiecare dintre dumneavoastră gândiţi-vă că este extrem de important să veniţi la vot, să vă exercitaţi acest drept fundamental. Chiar dacă mulţi au încercat să vă sperie, să vă spună să nu veniţi la vot, eu vă garantez că exercitarea dreptului la vot se va face în cele mai sigure condiţii de protejare a sănătăţii. Nimeni dintre cei care vor veni la vot nu va avea sănătatea pusă în pericol, pentru că am luat măsuri de protecţie stricte pe care le vom aplica şi oricine îşi exercită dreptul de vot va fi protejat de riscul de infectare", a spus Orban, într-o declaraţie la sediul PNL, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ai rupt lantul ai luat sfantul
1
0
Ai dreptate a devenit extrem de important sa venim la vot ca sa scapam de voi.
1
1
o sa luati in sfarsit muia finala promisa !!!
3
0
cum naiba voi spuneti ca ve ti face treaba sin faceti ce a facut psd i ati intrecut Velea consiliera fara studii superioare si vechime decorata de Yohanis ce a facut fatuca aia pt a fi decorata
3
2
de venit venim dar nu te mai alegem pe tine ca nu ai facut nimic pentru tara asta. cand te vad la televizor ca zici"vomface, vom analiza"ma apuca boala pe tine ca nu esti bun de nimic.
5
2
sincer la primarie am votat cu PNL da la parlamentare cred si sunt convis ca fac cea mai mare greseala daca vas vota , ca guvern si presedentie sunteti cel mai slab guver de la 89 ,ati spus ca fara corupti si fara neamuri la putere da voi ati facut exact ce ati spus ca nu e ok
7
2
o sa venim la vot si ......... ADIO ciuma galbena
12
3
O cotitura ca sa imi ei pula in gura zdreanata
10
2
Sa ma cac in cotitura gatului tau de nenorocit
13
1
mwepnl!!!!! coruptiaucide!!!!!
12
2
moment de cotitura, se schimba galbenul cu rosu iar ca la casa de nebuni!
15
3
Cum dracu sa vin la vot? Eu bugetarii acasa cu urne de vot nu-i chem ma! Eu sunt somer neindemnizat din noiembrie ma! Cata ura am doar la usa mea sa mai vad si picior de bugetar? Esti tampit? Cum dracu ati crezut ca, constantenii va fac voua favoruri si fac adrese la primarie sa va voteze pe voi cacatii cu mot? Chiar atat de prosti ne credeti? Nu suntem satui de gheoarlele bugetare pe care-i vedem tot timpul,acum mi-i trimiti si acasa.Da-te dracu cu ei cu tot! Stai tu 1000 de ani pana o sa votez eu cu bugetari la usa mea!
9
4
La Constanta luati slugile PSD dupa noi. Am sperat. Dar , mai ales anumite intelectuale supravietuiesc cu sprijinul lui HUTUCA si NU NUmai. Nu conteaza, dupa vot se va afla cine sunt . Afara coropisnitele si sugativele de bani publici.
8
4
Pe 6 decembrie se va eradica comunismul. Muie definitiva PSD!!!!!!!!!!!!!!!!!!
7
20

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218