REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
15.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Orban a EXPLODAT: 'Școala începe pe 14 septembrie!'

Orban a EXPLODAT: 'Școala începe pe 14 septembrie!'

Replica API 6 septembrie 2020 | 14:23 1560

Premierul Ludovic Orban a declarat duminică, la Bistriţa, că nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea şcolii şi că şcoala va începe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificând drept ridicolă ideea de amânare a alegerilor, avansată de PSD, conform stiripesurse.ro

„Nimeni nu s-a exprimat vreodată că vrea să amâne începerea şcolii. Şcoala va începe la 14 septembrie iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie”, a precizat duminică premierul Ludovic Orban.

El a catalogat drept ridicolă ideea privind amânarea scrutinului local. ”Este ridicolă această idee a PSD, aşa cum ridicolă a fost şi moţiunea de cenzură”, a afirmat el.

Orban a amintit că decizia privind data alegerilor a aparţinut Parlamentului, nu Guvernului. „Este fundamental pentru comunităţile locale să aibă reprezentanţi legitimi. (...) Sigur că le e frică la pesedişti de alegeri şi e normal să le fie frică de alegeri pentru că lumea s-a cam lămurit cum stă treaba cu PSD-ul”, a susţinut premierul.

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că, dacă Guvernul va decide amânarea deschiderii anului şcolar, este decis ca, în calitate de preşedinte al Camerei Deputaţilor, să „provoace o discuţie serioasă cu privire la amânarea alegerilor locale”.

„Dacă vor lua o asemenea decizie să amâne şcolile eu nu mai accept de la domnul Orban, aşa, în opoziţie, mic cum sunt eu, dubla măsură” a afirmat Ciolacu, în condiţiile în care premierul a evocat posibilitatea ca elevii să meargă la şcoală din 1 octombrie, iar din 14 septembrie cursurile să se desfăşoare online.

Ulterior, Ciolacu a făcut referire şi la posibilitatea comasării alegerilor locale cu cele parlamentare, programate în 6 decembrie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Or sa se imbolnaveasca mii de copii si cadre didactice din cauza ambitiei si fricii voastre sa nu amanati alegerile . Oricum , lumea s-a lamurit de acest P.N.L. de incompetenti
1
1
sa nu se mai faca nici o scoala! oricum se duc sclavi sa faca munca necalificata in vest. facem si noi economie la buget.
3
3
Dar primele doua saptamani sunt online. Apoi...carantina! Nu vine niciun elev la scoala nevaccinat! Nu vine niciun profesor la scoala nevaccinat. Nu vine niciun bugetar la serviciu nevaccinat. Nu primeste pensie niciun pensionar nevaccinat. Nu primeste alocatie niciun copil nevaccinat. Nu se intra n mall si in alimentara nevaccinat. Nu se iese din casa nevaccinat. Dar nu avem vaccin. Nu conteaza. Dupa ce ne vaccinam toti o data...carantina! Toata lumea se mai vaccineaza o data. Ori toti sa traim ori toti sa muriti! Asta e sloganul guvernarii pnl usr plus kwj.
4
4
has a plan until they get punched in the face
3
4
Ludo hic vic, copilul tau de 20 de ani unde va incepe scoala ? De curiozitate. Mergi si te trateaza, poate nu mai explodezi.
6
4
a spus si cum incepe?
3
1
insa a uitat sa spuna anul...deci 14 septembrie 2021
2
4
A explodat betivanu? Curge berea din el. Fraierul Ludovic ii e teama ca daca apar cazuri de covid dupa incepere scolii se duc ...ulii de suflet si alegerile locale si toti penelistii sug suedeza placuta.
8
4
Lua-te-ar dracu de betiv ordinar! Un criminal.
11
5
pai daca a explodat,inseamna ca s-a umplut totul de kkat in jurul lui.
10
4

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218