REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Orban acuză Ministerul Dezvoltării condus de Shhaideh de netransparenţă şi subiectivitate în împărţirea banului public

Orban acuză Ministerul Dezvoltării condus de Shhaideh de netransparenţă şi subiectivitate în împărţirea banului public

Replica API 17 martie 2017 | 01:30 375

Ludovic Orban, prezent la Constanța, a precizat în conferința de presă susținută la sediul PNL din municipiu, pe 15 martie, că este nemulțumit de modul de abordare a ministerului condus de constănțeanca Sevil Shhaideh privind împărțirea banilor publici în cadrul Programului Național de Dezvoltare locală.

„Împărțeala banului public care se pregătește la Ministerul Dezvoltării prin Programul Național de Dezvoltare locală este al doilea subiect, unde ministru este Sevil Shhaideh. Nu cred că există o țară din UE în care banii publici să fie alocați în proiecte de investiții în comunitățiile locale într-un mod atât de netransparent, într-un mod mai subiectiv ca în România. Până în data de 16 martie, fiecare administrație locală care dorește să obțină finanțare pe anumite proiecte încadrate în Programul Național de Dezvoltare locală, trebuie să depună proiectul. Nu am identificat ca să fie public niciun criteriu de selectare a proiectului”, a precizat Ludovic Orban.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
asta nu se linisteste pana nu pune cucuveaua cosu pe el ! Crede ca din banii alocati ptr. dezvoltare va avea si el parte, mai cu seama crezan ca iar va ajuge sa imparta pe la alegeri sa poata spala si el cateva sute de mii para.., are inca orbu gaini !
0
0
...este senzationala de fiecare data imaginea cu aceasta femeie cand in timpul sedintelor de guvern toti isi vad de hartiile lor,preocupati de problemele lor si d-na ii inspecteaza cu privirea pe fiecare dintre ei cu fiecare miscare pe care o fac...
1
0
Orbecai, nene Orban, orbecai !
1
1
a bagat-o Dragnea la inaintare sa se ocupe de marsavii in favoarea PSD si a baronilor locali ... vor ajunge banii in firmele smecherilor, discretionar si netransparent. Vrem sa stim pe ce se duc banii si cum, nu cu forme din astea acoperite, pentru a fura munti de bani
2
2
E o femeie ascultatoare si muncitoare. Dar Orban era treaz sau nu? Pe el il vezi rar treaz. De cate ori venea la noi era f bine dispus. Vinul dupa bere se pare ca e o placere.
2
3
Persoana aceasta se comporta asa cum a invatat-o Mazare si Constantinescu , si a definitivat Dracnea. Adica sa inparta discretionar ,iar cind are ocazia sa insele.
4
2
Gata! opozitia de fapt rautatile nebuniile nu inteleg un singur lucru ca si cetatean de ce nu lasati sa inceapa sa functioneze economia
3
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218