REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
11.9° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Orban, amendat cu 3.000 de lei pentru nepurtarea măștii și fumat în spații închise

Orban, amendat cu 3.000 de lei pentru nepurtarea măștii și fumat în spații închise

Replica API 30 mai 2020 | 08:37 2326

Premierul Ludovic Orban a plătit, sâmbătă, două amenzi în cuantum de 3.000 de lei pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise, după ce o poză cu liderul PNL în care nu respectă regulile acestea a fost publicată vineri de social-democratul Eugen Teodorovici.

"Prim-ministrul Ludovic Orban a achitat astăzi, 30 mai a.c., prin intermediul platformei www.ghiseul.ro, două amenzi în valoare cumulată de 3000 de lei, la cuantumul maxim prevăzut de lege, pentru fumat și nepurtarea măștii în spații închise.

Premierul consideră că regulile trebuie respectate în aceeași măsură de către orice cetățean, indiferent de poziția pe care o ocupă, iar în cazul în care acestea sunt încălcate trebuie aplicate sancțiunile stabilite de lege, fără a face distincție", arată un comunicat al Guvernului.

În fotografie apar, într-un birou, Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, și ministrul de externe, Bogdan Aurescu, care nu poartă măști, unii dintre aceștia fumând, potrivit digi24.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa plata amenzii am conceput o OUG pentru reducerea salariilor politistilor cu 25 % ca solidaritate cu sistemul privat in combaterea efectelor pandemiei,simultan am inaltat gardul sa nu poata azvarli cu caschetele spunand ocari deocheate!
0
0
Un mare bou cu tot cu cireada dupa el PNL in afara ca PSD e de vina nu stie da ei ca sau numit PDL sau PNL au furat de au rupt de bani care trebuie recuperati de acolo dece nu zic sa nu uitam Udrea,Videanu, Cocos si toata gasca lor ,Iohanise dece nu iesi acum sa zici ca PSD e de vina ,trabucul o fi original sau berea e la pet
1
1
Ce amenda? Asta e vrajeala pentru prostime! Daca ar avea o farama de onoare ar demisiona imediat! Ce diferenta este intre nemernicii care ne conduc si FURA de sting si sistemul fanariot din trecut?
1
1
Facatura !!!!HAHAHA niste papagali la sprit
2
0
amenda platita din banii institutiei mare scofala!!!
1
1
Sa plece imediat
3
1
Saracutul Ludovic, cu 3000 lei traia o luna impreuna cu sotia. Ce rai sunteti.
3
0
cu Lucovid cOrban la coada la fisc cu procesul verbal in mana cum plateste amenda. Vreau sa l vad pe presedintele Ro cum apare la televizor si declara ca psd e de vina ca de la ei au invatat penele sa bea si sa fumeze la wc ul din guvern. Pe aceasta cale le aduc la cunostiinta si usr si plus ca stim ca ei sunt si mai nenorociti ca psd si pnl si sa nu si faca iluzii ca vor bea sampanie dupa alegeri.
10
1
Si cu asta s-au rezolvat toate problemele in tara asta de rahat! Circ pentru prosti!
9
0
Sugi pula aici e vb de pnl
10
0
Muye fagabou muye psd muye draqnea. Neam de zdrente si secaturi
6
14
muie pesede !!!
6
19
Tu esti mai prost ca ei.Atunci sa le sigi cariciu prostovane
6
8
Intr-o tara cu adevarat europeana primul ministru isi dadea imediat demisia de onoare impreuna cu tot guvernul lui de prosti. La noi insa, o tara bananiera, astia se pise cu bolta pe noi si merg mai departe. Vor fi taxati la alegeri sper
24
7
Asta-i praf in ochi pentru prostime. Circ pe paine.
29
2
18 03 esti un prost,pe psd ma pis, dar pe pnl ma cac .
14
7
Bine ma sluga pnl, e foarte bine ca pe noi ne tine inchisi si ei fac petreceri cu alcool si trabucuri, fara masti. Voi chiar credeti ca poporul e prost. O sa vedeti la alegeri si asta ca oricine spune de rau e psd, o facea si psd ul, o sa vedeti ca si ei, SOC la alegeri
27
2
Aceasta amenda este un semnal f important pt toti cei care trebuie sa puna legea in aplicare. Este semnalul ca oamenii legii pot si trebuie sa APLICE legea fara sa le fie frica de nimeni, oricui. Orban arata ca si el, daca greseste se supune legii. Postacilor, lui Dragnea al vostru, s-ar fi gandit doar cineva sa-i dea amenda? Chiar sunteti zero barat, voi astia care dati zilnic mesaje contra Pnl si a opozitiei. Sunteti platiti, caci altfel, un om normal la cap, nu ar critica normalitatea, respectarea, in sfarsit a legii, de catre toti cetatenii.
9
29
pt. toti cei ce sunt indignati am o veste veche.Astia sunt politicienii pe care ii meritam cu totii.Ei reprezinta cel mai bine poporul Roman.Sunt exact ca noi cu mici exceptii si de o parte si de cealalta.EI SUNT DE FAPT NOI.Sa ne fie de bine.
22
1
betivan sef declar pe proprie rasoundere ca nu mai multi dinti prin gura si bautura mea de suflet este lichiorul de viorele de culoare albastru numit MONA.De fumat fumez mai mult chistoace alea aruncate mai lungi
20
3
Condusi de penalul sef cu 6 case.
25
3
mai votati PNL
22
7
Nu poti sa achiti o amenda daca nu ai un proces verbal. Sa vedem procesul verbal cine l a facut? Oare Vela?
24
3
Numai atit , vine la tv ia microfonul acest Mandolina premier si pune in batjocura masca numai pe gura , nasul nu il acopera . Imediat ar trebui sa ia amenda ,ce exemplu mai este si el ca primministru?
25
3
Ati dat Ordonante MILITARE si Politia a amendat mii de oameni canda au fost gasiti in grup mai mare de 3 oameni : IAR VOI , ORDINARILOR , FUMATI SI BETI ALCOOL , FARA DISTANTARE SOCIALA , FARA MASTI ... IN IINSTITUTIA PUBLICA A GUVERNULUI ? Huoooo nenorocitilor ! Pe noi ne tineti in foame , izolati de 2 luni si jumatate , someri si saraciti ! GUNOAIELOR !!!!
31
4
Nu va e rusine nesimtitilor sa trageti chermeze in institutia statului. Daca la Oban si clica lui se stia ca e un betivan notoriu, fata il trateaza, dar Aurescu face pe smecherul , fumeaza trabuc cu manusi si bea bautura spirtoasa. Ati adus tara intr-un haos nemaintalnit, datorii in 7 luni cat PSD in 3 ani, agricultura ati ingrpat-o, ati angajat mii de politruci penelisti incompetenti, socri, nepoti, chelneri, vamesi, patroni de pompe funebre, etc. Si Iohanis minte ca munciti de va crapa capul de munca. De bautura va doare capul, de rautate, de dusmanie, de prostie.
36
5

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218