REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Orban: Avem cea mai puternică listă la europarlamentare. Rareş Bogdan - campion al luptei împotriva minciunii

Orban: Avem cea mai puternică listă la europarlamentare. Rareş Bogdan - campion al luptei împotriva minciunii

Replica API 14 martie 2019 | 16:59 351

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că liberalii au "cea mai puternică" listă de candidaţi la alegerile europarlamentare.

"PNL a decis astăzi candidaţii partidului la alegerile pentru PE. Intrăm într-o bătălie decisivă pentru România, pentru Europa. (...) Bătălia care urmează nu va fi uşoară, din păcate, cei care guvernează astăzi îşi bat joc de România. (...) Avem cea mai puternică listă, oameni care în viaţa lor au făcut lucruri palpabile pentru cetăţeni, reprezentanţi care, prin funcţiile pe care le-au deţinut, (...) au arătat că au capacitatea să facă lucruri bune pentru oameni", a susţinut Orban, într-o conferinţă de presă.

El a anunţat o campanie electorală "la firul ierbii".

Preşedintele PNL i-a prezentat pe candidaţii la europarlamentare - Rareş Bogdan, Mircea Hava, Siegfried Mureşan, Vasile Blaga, Adina Vălean, Daniel Buda, Dan Motreanu, Gheorghe Falcă, Cristian Buşoi, Marian Jean Marinescu, Vlad Nistor, Mihai Ţurcanu, Violeta Alexandru.

"Rareş Bogdan revine în PNL şi intră pe câmpul de bătălie. Este un adevărat campion al luptei împotriva minciunii, abuzurilor. Este omul care a avut curajul să spună adevărul", a afirmat Orban, care a precizat că apreciază în mod deosebit decizia acestuia de a se alătura PNL.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asculta ma studiile astea inseamna sa minti sa furi si cand esti prins sa dai niste raspunsuri din care nimeni nu intelege nimic sau mai simplu spui ca Dragnea nu stiu nu cunosc asta in Ronamia. Lasa studiile uitate la practica politica asta nu se invata la scoala.
0
0
De ce nu nominalizati tinerii care au terminat o scoala de afaceri externe sau de politica? Tot aceleasi nume manjite si resapate! Ajunge! Nu sunt fan psd dar nici cu voi nu imi e rusine, RESAPATIILOR !
4
0
orban a fost ales presedinte ca sa distruga partidul si sa faca loc securistilor usr si ciolos mi a zis mie coldea cine a orban. E pe fata acum nici nu se mai ascund. P. S. mu3 PDL si Mu3 USR. pnl E istorie
4
0
Adina Valea si Vasile Blaga, ce'au facut asa palpabil pentru tara asta?
4
2
Iar tu, Orbane, campionul prostiei!
9
1
Nu erau destui securisti in partid, acum l-ati adus si pe securistul nr.1. In afara de cel de la Alba , serios, ceilalti o apa si-un pamant.
5
1
Uneori in spusele javrei Rares, eram naiv si nu stiam ce urmareste. Muie PNL. Veti pierde urat de tot, nu mai votez pnl.
7
1
Bine zis Betivule ! Rares BOGDAN este celmai aprig SECURIST din ROMANIA . Asta ai vrut sa spui , Ludovic Orban .
6
1
Ce-au facut astia pentru cetateni bai figurantule,in afara de vorbe goale aveti ceva concret cu care sa va laudati?Aveti un program pentru popor,pentru Romania,cu care sa ne convingeti?Nu aveti,ne-am saturat de politica voastra demagogilor,nu urmariti decat interesele personale si de grup,va doare-n cur de cetateni.Huo mincinosilor ne-am saturat de voi.Vreti sa va alegem?O sa va aleaga PULEA.
12
1
mandolina betivu pnl,,,va votez daca luati mue.
11
1
Faaaas .... plici! Un balon cu aer! Vorbim dupa rezultate.
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218