REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Orban: Avocatul Poporului recidivează şi atacă o lege adoptată de Parlament în urma deciziei CCR

Orban: Avocatul Poporului recidivează şi atacă o lege adoptată de Parlament în urma deciziei CCR

Replica API 7 august 2020 | 00:00 1048

Premierul Ludovic Orban a declarat că Avocatul Poporului a atacat la CCR, din nou, Legea carantinei şi izolării, adăugând că, în opinia sa, acest demers "pare deja un atac împotriva intereselor fundamentale ale României".

Ludovic Orban

"După ce trei săptămâni nu am avut nicio posibilitate de a lua măsuri de tratare sub supraveghere medicală sau de izolare sau de carantinare a pacienţilor diagnosticaţi ca fiind pozitivi, mii de cetăţeni diagnosticaţi pozitiv, pe lângă asta nu am avut posibilitatea să luăm nici o măsură pentru a putea izola persoanele de contact ale fiecărei persoane diagnosticate pozitiv, după ce s-a văzut ce efecte grave, dramatice, a avut lipsa cadrului legislativ, Avocatul Poporului recidivează şi atacă şi o lege care a fost adoptată de Parlament - şi care a fost adoptată de Parlament în urma deciziei Curţii Constituţionale, tot la sesizarea Avocatului Poporului. Deja lucrurile se îndreaptă într-o direcţie pe care, personal, nu o înţeleg. Iar persistenţa asta în a ataca legi fundamentale care permit Guvernului şi autorităţilor sanitare să se lupte împotriva epidemiei, să protejeze sănătatea şi viaţa oamenilor, mie îmi pare deja un atac împotriva intereselor fundamentale ale României", a declarat Ludovic Orban, vineri, în cadrul şedinţei de Guvern, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cum puteti sa-l tineti in brate pe betivul asta ordinar?
2
1
Ca nu i-ati mai pus poza uratei! In rest....o mare zdreanta de femeie.
5
4
de fapt, zdreanta asta premiata de Sputnik, site al Rusiei ne f.. pe sistem cu largul concurs al lui Dorneanu, alt Rus, nu face decat sa darame structurile statului, in favoarea Rusiei. ce o f... pe asta grija d fapt? cine a sesizat o si cu ce? sa nu uitam ca e zdreanta care i a iertat pe bobardieri in pandemie de amenzi iar apoi a aruncat in aer carantina. deci?
7
8

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367