REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
11.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Orban: Cei care nu mă aplaudă, să voteze pentru binele PNL

Orban: Cei care nu mă aplaudă, să voteze pentru binele PNL

Replica API 20 septembrie 2021 | 20:20 666

Președintele PNL, Ludovic Orban, s-a adresat liberalilor care sâmbătă au participat la Consiliul Național al partidului. „Cei care azi nu mă aplaudă, să voteze pentru binele PNL”, a spus Orban în perspectiva alegerilor de săptămâna viitoare pentru funcția de președinte al partidului.

Președintele PNL, Ludovic Orban, a vorbit despre competiția internă din partid. Concluzia liderului liberal este că lupta a stricat imaginea partidului și a dus la scăderea încrederii în Guvern.

„Din păcate competiția s-a transformat într-o luptă foarte dură, o luptă în care cele două părți nu s-au sfiit să folosească instrumente care nu sunt specifice democrației și PNL. Realitatea este că azi PNL a pierdut masiv din încredere, doar 15% dintre români mai cred că România se îndreaptă într-o direcție bună, încrederea în Guvern și premier prefer să nu v-o spun. Din cauza asta suntem în fața unui congres în care toți delegații trebuie să decidă, să ia decizia ținând cont doar de binele PNL”, a spus Ludovic Orban.

Ludovic Orban a mai spus că cel care va fi ales președinte PNL pe 25 septembrie are de atins obiective imediate: refacerea unitățiii PNL și a majorității parlamentare. De asemenea, Orban le-a transmis un mesaj liberalilor aflați în sală care nu i-au aplaudat discursul.

„PNL trebuie să rămână cel mai democratic partid, să rămână un partid care respectă drepturile membrilor săi... Cei care azi nu mă aplaudă, să voteze pentru binele PNL”, a spus Ludovic Orban în încheiere.

Consiliul Național al PNL s-a reunit sâmbătă pentru a pregăti congresul partidului programat pe 25 septembrie. De asemenea, participanții au aprobat o serie de modificări de statut, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367