REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Orban: Cheltuielile cu combaterea COVID-19 se ridică la 600 de milioane de euro

Orban: Cheltuielile cu combaterea COVID-19 se ridică la 600 de milioane de euro

Replica API 14 septembrie 2020 | 21:18 1399

Instituţiile publice din România implicate în combaterea epidemiei de coronavirus au transmis spre decontare, din fonduri europene, cheltuieli de aproape 600 de milioane de euro, a declarat, sâmbătă, premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban

Potrivit acestuia, toate cererile "sunt în procesare", iar fondurile utilizate pe perioada crizei sanitare generate de virusul SARS-CoV-2 vor fi decontate.

"Avem solicitări din partea tuturor entităţilor, inclusiv din partea autorităţilor locale, de decontare din fonduri europene pe cheltuielile COVID de aproape 600 de milioane de euro. Toate aceste solicitări sunt în procesare şi ele vor fi decontate. Vom procesa rapid toate solicitările şi vom deconta toate cheltuielile, evident, legale, care sunt făcute legal, care sunt făcute în conformitate cu legea. Să spui că nu faci achiziţii că îţi e teamă că nu îţi decontează, asta e o falsă scuză. Noi am pus la dispoziţie aceşti bani, banii există şi vom deconta orice cheltuială legală făcută în această categorie de cheltuieli pe care am stabilit că le finanţăm", a afirmat şeful Executivului, scrie Agerpres.

Ludovic Orban, care este şi preşedinte al Partidului Naţional Liberal, a fost prezent la Râmnicu Vâlcea la prezentarea proiectului "Parc Industrial" de către candidatul PNL la Primăria Râmnicu Vâlcea.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La nivel de Romania,suma ar fi insuficienta chiar daca prin absurd ar fi fost folosita cu cap,judicios. De fapt,cei care chiar au investit,au facut eforturi fara ajutor de la stat si aproape de situatia de afi zdrobiti de regimul ticalos sun tputini si ei cica au rezultate bune ca PNL ar fi facut asta. In realitate,cheltuielile pentru siguranta,viata romanilor este aproape nula. Fiecare a fost pe barba lui,amenintati de autoritatile oricum antiromanesti dar portective fata de interlopi si alte structuri mafiote.Combaterea Covid se face doar cu oameni care au empatie,nu cu ticalosi.
0
0
este una din oportunitati pe care Romania nu le-a avut in istorie,are perfecta dreptate,...Romania insemnand conturile lor...
1
0
Este in buzunarele lor,a lui toti.
6
0
De ce restrictionati comentariil cu Mircea Dobre? Replica, un ziar???? Sa spuna Dobre Mircea ce a facut pt. Constanta cat a fost la PSD? Doar afaceri de familie! Vezi cornul si laptele, Dobre si Fiii, o afacere de familie. in interes pt. famila Dobre,.NIMIC PENTRU CONSTANTENI! TRIST!!!
6
0
Domnia si mai ales PROSTIA COSTA.
12
0
ok...pai ..hai ca poate aflam si cati s-a dus pe parandaraturi , cumetrii si tarfe..sef la parandaraturi tataru si arafat...bossul la cumetrii orban...la sectiunea tarfe ..matroana Turcan...opa ..lipsestie cineva din ecuatie !! ghiciti cine..poate ne lamureste unele institutii...
15
0
O sa vina vremea sa dati explicatii. Ati furat banii escrocilor
17
0
Adica din astea 150 milioane euro a descoperit Curtea de Conturi ca si cheltuieli suspectate a fi frauda. Lasa ca o au acum pe Codrutza care vegheaza la frauda din fonduri europene. Ati inteles acum cum sta treaba?
13
0
Si cati din cei 609 de mil s-au dus in buzunarele voastre?
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614