REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Orban: Cioloş datorează toate funcţiile pe care le-a deţinut PNL-ului

Orban: Cioloş datorează toate funcţiile pe care le-a deţinut PNL-ului

Replica API 16 martie 2017 | 00:19 325

Aflat la Constanţa, în contextul în care va candida la preşedinţia PNL, Ludovic Orban a organizat o conferinţă de presă. A vorbit, printre altele, despre programul naţional de dezvoltare locală, dar a comentat şi decizia PNL de a-l desemna pe Dacian Cioloş drept propunerea partidului pentru postul de premier la alegerile generale. “A fost greşeala noastră că l-am desemnat candidat ca prim ministru pe Cioloş din partea PNL. Cioloş datorează toate funcţiile pe care le-a deţinut PNL-ului”, a subliniat Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciolos este un nimic. Pe bune,este chiar un nimeni in drum,fara sa fie in stare sa faca ceva de unul singur. Cum poti fi cretin sa crezi ca individul asta ar fi in stare de a face singur lucruri bune pentru o comunitate,fie ea si compusa din numai zece persoane? Desteptati-va fratilor, astia nu au invatat carte ca sa ajunga sefi,ci uite asa,au ajuns acolo pentru ca au avut tupeu si niste naivi i-au votat! Ciolos nu e mai bun decat vecinul tau un pic betivan,decat ca stie sa se impuna! Bai,alegeti ceva de soi,pe cei mai buni ca voi,nu pe cei mai guresi si mai tupeisti,ca uite unde suntem !!!
0
0
Poate il adopta Partida Romilor. Acolo sunt din cei care se autodenumesc orice,de la numaru' unu la baroni,regi,imparati, asa ca un Ciolos cel mai tare e cam de pe acolo. Are si mecla si comportament specific de tigan smenar.
0
0
atat timp cat la parchete avem tot corupti si nemernici ca jegu de lazar si cuicuveaua nesatula ce umbla moarta dupa .... nu se va face dreptate !!!
0
0
Nu este bun de politica.
0
0
Domnul Ciolos-un bun barcagiu-a sarit din barca-n barca! Urmariti CV dumnealui!
0
0
Fara Ciolos , PNL-ul ar fi luat cam cat PMP-ul , sau cat ALDE ... La alegerile urmatoare , pariem , ca se va intampla asta ?
4
1
ce va deranjaza asa tare de coment. ce vor sa faca lumina sa stie toata lumea de toate cocoloselile ce se fac si mai cu seama de dezastru facut de acesti cretini ?
2
0
spalata-i ca noua,nu era ca hotii si coruptii nu vor mai fi penelei,acuma vor seftani in penele,dar daca n-au altii,decat matracuca mai bine
2
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614