REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Orban: Conducerea PSD își asumă grobianismul dacă nu-l dă afară din partid pe Șerban Nicolae

Orban: Conducerea PSD își asumă grobianismul dacă nu-l dă afară din partid pe Șerban Nicolae

Replica API 7 decembrie 2017 | 00:00 318

Președintele PNL, Ludovic Orban, susține că, în situația în care conducerea PSD nu-l exclude pe Șerban Nicolae din partid, acceptă comportamentul acestuia, pe care îl cataloghează "grobian" și "deviant".

"În cazul în care conducerea PSD nu îl dă afară nici acum pe Șerban Nicolae din partid, înseamnă că își asumă public grobianismul, mojicia, agresivitatea și nesimțirea lui. Înseamnă că aprobă comportamentul lui deviant și că acceptă că Șerban Nicolae este reprezentativ pentru PSD. Ceea ce înseamnă că intră în conflict definitiv cu bunul simț, cu decența, cu politețea, cu respectul față de oameni, cu civilizația", a scris miercuri Orban pe Facebook.

Deputatul USR Cosette Chichirău a povestit miercuri la Parlament că a fost "înjurată" de senatorul PSD Șerban Nicolae.

"În plen, eu am făcut un live pe Facebook, ați văzut că grupul USR a ieșit în față, cu însemne care spuneau 'Hoții', în timp ce colegul nostru Stelian Ion susținea amendamentele depuse de USR. Din cauză că eu filmam, au început să apară înjurături la adresa mea. Ce ați văzut e probabil o mică parte din ce se spunea în plen de mai mulți deputați de la PSD. Dar nu e important cum am fost insultată eu, important este ce se întâmplă cu Justiția din România, se întâmplă o procedură de urgență neconstituțională, în timp ce nu avem procedură de urgență pe niciun aspect din sănătate, educație sau autostrăzi. (...) Avem de-a face cu un grup infracțional organizat și eu consider că orice deputat care votează această lege este în complicitate cu acest grup infracțional organizat. (...) Eu nu mă simt jignită. Domnul Șerban Nicolae nu mă poate jigni. Nu are capacitățile nici morale, nici intelectuale să mă jignească pe mine. Eu sunt aici să apăr legile României, să apăr poporul român, el poate să spună orice vrea, asta nu mă interesează pe mine personal, nu este o dezbatere despre mine personal", a declarat Chichirău la Parlament, care a arătat că Șerban Nicolae nu avea motive să fie prezent în plenul Camerei Deputaților, fiind senator.

Senatorul PSD Șerban Nicolae și-a cerut scuze alegătorilor pentru cuvintele pe care i le-a adresat deputatei USR Cosette Chichirău, menționând că nu a mai suportat insulta și calomnia venite din partea acesteia și a cedat.

sursa: Agerpres

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dane, sa dea pronia cereasca sa ajungi asistat social, ca betivu satului esti
1
1
un pitic betiv cretin ticalos,pitic cretin betiv ticalos,pitic ticalos betiv cretin pitic ticalos cretin betiv samd,cu roman,prisca,busoi...
3
1
tu vorbesti cum a fost cand ii spuneai in parlament ralucai turcan ca a ajuns mare in partid dupa ce ai trecut prin patul celor care te-a inaltat sa iti fie rusine orban un om de nimic daia nici nu creste partidul in sondaje.
6
3
Serban Nicolae si scuzele.Caror alegatori,retarzii si tiganii,mocangii si pensionarii,asistatii sociali si betivii satelor?Halal alegatori ce sa spun!
5
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102