REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.1° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.1° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Orban: Consiliul Naţional al PNL, convocat pe 2 februarie; pregătirea alegerilor locale - pe ordinea de zi

Orban: Consiliul Naţional al PNL, convocat pe 2 februarie; pregătirea alegerilor locale - pe ordinea de zi

Replica API 20 ianuarie 2020 | 16:39 197

Ludovic Orban

Partidul Naţional Liberal a decis, în reuniunea Biroului Executiv de luni, convocarea Consiliului Naţional al partidului pentru data de 2 februarie, şedinţă în care vor fi dezbătute strategia pentru alegerile locale, prezentarea raportului BEx şi al Guvernului, a anunţat preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban.

"Tot astăzi am discutat de pregătirea alegerilor locale şi am stabilit ca termen limită pentru desemnarea candidaţilor de primari în toate localităţile ţării data de 1 martie, urmând ca după 1 martie să începem în forţă precampania, prin campania de strângere de semnături pentru susţinerea candidaţilor. De asemenea, lansarea programelor de guvernare locală de către fiecare candidat al PNL pentru funcţia de primar", a precizat Orban după şedinţa Biroului Executiv al partidului.

El a adăugat că a mandatat grupul parlamentar PNL din Camera Deputaţilor să solicite introducerea pe ordinea de zi a sesiunii extraordinare dezbaterea şi votarea proiectului liberal privind desfiinţarea pensiilor speciale.

"De asemenea, am mandatat grupul parlamentar din Camera Deputaţilor să solicite introducerea pe ordinea de zi, pe sesiunea extraordinară la Camera Deputaţilor, dezbaterea şi votarea proiectului de lege al PNL privind desfiinţarea pensiilor speciale. Am şi fost informat că acest lucru a fost aprobat şi că figurează pe ordinea de zi a Camerei Deputaţilor acest punct", a spus Orban.

Consiliul Naţional urmează să valideze protocolul privind înglobarea grupului social-liberal în Partidul Naţional Liberal, scrie AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sunt deja pe tobogan. Revine pesede in orice varianta. Dar cu mai multe procente. Pacat. Penele au demonstrat ceea ce stiau toti. Ca sunt habarnisti condusi de multinationale. Ca nu vor sa creasca bunastarea poporului roman si ca n au interes sa mearga economia Romaniei.
0
0
Cina v a fi pacaliciul de prim ministru pt a cadea de doua ori. si demararea anticipatelor
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369