REPLICA ONLINE CONSTANTA

5.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
5.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Orban, despre angajarea răspunderii pe tăierea pensiilor parlamentarilor: Vom anunţa o decizie; e un act de curaj

Orban, despre angajarea răspunderii pe tăierea pensiilor parlamentarilor: Vom anunţa o decizie; e un act de curaj

Replica API 24 ianuarie 2020 | 00:00 431

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a precizat joi că Guvernul nu a luat încă o decizie cu privire la angajarea răspunderii pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, adăugând că demersul ar reprezenta "un act de curaj", pe care-l priveşte cu "foarte mult interes".

"Când vom lua decizia, o vom anunţa. Dar este, într-adevăr, un act de curaj, pe care îl privesc cu foarte mult interes, ca Guvernul să-şi angajeze răspunderea în faţa Parlamentului pentru modificarea Legii privind statutul deputaţilor şi senatorilor, în sensul tăierii pensiilor parlamentarilor. De altfel, PNL e singurul partid care a votat împotriva acestei modificări la Legea prin statutul deputaţilor şi senatorilor", a explicat Ludovic Orban, întrebat despre o afirmaţie a vicepremierului Raluca Turcan potrivit căreia Guvernul ar urma să-şi asume, cel mai probabil, răspunderea pe eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari, scrie AGERPRES.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
lamunca ...speciala. minerit, combinate, santiere,etc.dar astea au disparut!
0
0
Taie-le mai pe toate. Sa- ducem noi in spate pe toti nesimtitii ? La munca cu ei. Si sportivi si revolutionari si magistrati si parlamentari, etc.
1
0
Daca calendarul alegerilor ramane asa cum a fost stabilit,fara anticipate,pun pariu ca n-aveti curaj!!Oricum o sa trebuiasca sa le aduceti la nivelul statelor UE-Germania,Franta...o sa vedeti ce o sa vina!Cheltuiti pe toate tampeniile si va vaitati ca nu aveti bani
0
0
Fara pensii speciale, fara spagi in institutii, usrplus fara profesori spagari de la umc pe liste, fara fete de drojdieri pe liste, fara hotie, fara smecherasi ieftini, fara profitori
1
0
De ce sa fie taiate doar cele ale parlamentarilor? taiati TOATE pensiile speciale, nimeni nu este mai special in tara, mai ales bugetarii, dimpotriva, astia ar trebui sa primeasca 50% din salariul din mediul privat !
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920