REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.3° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
10.3° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Orban, despre lupta împotriva clanurilor de interlopi: „Fără milă!“

Orban, despre lupta împotriva clanurilor de interlopi: „Fără milă!“

Replica API 6 august 2020 | 00:00 1816

Premierul Ludovic Orban a declarat joi, la Petroşani, că împotriva clanurilor de interlopi care încalcă legile trebuie dusă o bătălie continuă şi "fără milă", menţionând că orice activitate cu caracter infracţional trebuie sancţionată de către oamenii legii.

Ludovic Orban

"O bătălie constantă contra acestor clanuri care încalcă legile. Eu am transmis foarte clar mesajul meu: 'Fără milă!'. Orice ilegalitate, orice activitate cu caracter infracţional trebuie sancţionate", a spus Ludovic Orban, scrie Agerpres.

El a arătat că acolo unde se constată că un şef de Poliţie nu-şi face treaba, acesta trebuie schimbat din funcţie.

"Dacă este necesar, trebuie suplimentate efectivele, dacă un şef de Poliţie sau un şef de post sau un şef de secţie nu-şi face treaba şi în secţia lui este evident că funcţionează astfel de activităţi ilegale, trebuie schimbat fără niciun fel de ezitare şi luate măsuri severe pentru combaterea acestor clanuri", a adăugat premierul.

Primul ministru Ludovic Orban şi mai mulţi membri ai Cabinetului s-au aflat joi în Valea Jiului unde au luat parte la manifestările dedicate Zilei Minerului şi la inaugurarea Muzeului Mineritului din Petroşani, reabilitat în baza unui proiect cu finanţare europeană în valoare de un milion de euro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
politicienii conduc Romania-stat mafiot,toti sefii din politie,jandarmerie,armata,justitie sunt decisi nu de corectitudine si competenta,ci de apartenenta la un clan politic-interlop
4
1
vezi ca nu esti la curent la cioroi manelisti se zice fara numar nu fara mila mai documenteazate si tu
4
0
Cheama l si pe fostul tau sef Petrov care dacea dansuri cu ei in anii electorali
8
0
hai bre nea sica zau asa despre cine vorbim despre vela cacaciosul care nu e in stare sa demita un sef din polutie il demite in direct si ala e tot in functie teai dilit de tot bre nea sica
5
0
Habar nu are ce flencane papitoiul asta sef. Psi articolul este despre clanuri intrrlope si tu vorbesti ca schimbi sef de politie si sef de post? Ori nu ti pasa ori esti Prost. Zi de procurori corupti care dau nup si clasari in fosare in care alte tari au dat condamnari grele iar la noi nu sunt probe, de judecatori care i tin in libertate, de politicieni care i protejeaza. Bai........panarama de prim ministru! Rusine! Ia te de mana cu vela si cu predoiu si mai faceti scoala ca sunteti praf!
9
0
La manifestatiile din Bucuresti, jandarmii au snopit in bataie cetatenii care-si strigau disperarea, saracia, neputinta. La un priveghi al interlopilor, jandarmeria asigura protectie. Moneda legii are doua fatete!? Cum sa aiba cetateanul incredere in forta legii!? Unde-i ANAF-ul sa verifice opulenta!? Unde-i jandarmeria sa restabileasa ordinea publica!? Unde-i politia sa aplice legea!? Unde-s procurorii sa faca dosare!? Nu mai am nici forta sa va urasc!
18
1
Nu iertati niciun interlop indiferent din ce nivel provine. Starpiti-i pana la ultimul.
7
0
Mie mi se pare ca voi chiar favorizati clanurile mafiote, ce am vazut la televizor la inmormantarea vedetei interloape Pian m-a frapat. Pai daca se intampla asta intr-o familie normala, de oameni muncitori,intrati cu jandarmii peste ei in curte si le rupeati capul, astora, in schimb, le-ati oferit masti gratuite. Mai aveau putin politistii si jandarmii si ingenuncheau si ei la capataiul sefului mafiot.
25
1
Interlopii si proxenetii ROMANIEI suntem in doliu pentru mei pian.daca tu dai coltu cu klaus venim la priveghi la voi.
7
3
sica iar a troscanit peste masura ... imi place cum se exprima impersonal "trebuie dusa o lupta" ... cine sa o duca ma??? spune cine cu nume si prenume nu mai zdrangani la mandolina dezacordata !!!
18
1
Dar vezi ca aia tin mortul acasa cand legea prevede la casa mortuara. "Fara mila fata de lege" ar fi trebuit sa spui
16
1
hahahahahahaah
12
2
Teorii, fraze si vise.
22
1

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369