REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

Orban, despre MITINGUL anunţat în Piaţa Victoriei: Îi îndemn pe oameni să NU iasă la astfel de mitinguri

Orban, despre MITINGUL anunţat în Piaţa Victoriei: Îi îndemn pe oameni să NU iasă la astfel de mitinguri

Replica API 12 iulie 2020 | 00:11 2425

Premierul Ludovic Orban i-a îndemnat pe români să nu participe la mitingul anunţat pe reţelele de socializare pentru acest weekend în Piaţa Victoriei din Bucureşti, subliniind că aceştia "se pun pe sine în pericol" şi "se situează făţiş împotriva unor reglementări legale".

"Sunt convins că Ministerul de Interne este gata să ia toate măsurile. Eu îi îndemn pe oameni să nu iasă la astfel de mitinguri, care, sincer, nu transmit nimic, se pun pe sine în pericol şi se situează făţiş împotriva unor reglementări legale. Portul măştii este stabilit prin lege ca fiind obligatoriu în spaţii închise. Sigur că, dacă ies afară, nu poţi să-i obligi să poarte masca. E o adevărată campanie, care este derulată din foarte multe surse, o campanie care se vede că este organizată, finanţată şi este o campanie care este împotriva intereselor fundamentale ale cetăţenilor români. Sănătatea este bunul cel mai de preţ al omului. Îi rog pe români să-şi apere sănătatea, atât sănătatea lor, cât şi sănătatea semenilor lor, în primul rând al celor pe care-i iubesc", a declarat Ludovic Orban, sâmbătă, la plecarea de la sediul MAI.

El a răspuns astfel întrebat dacă autorităţile îi vor amenda pe "cei care ne îndeamnă să nu purtăm măşti" şi au anunţat, pe reţelele de socializare, participarea la un miting, duminică seara, în Piaţa Victoriei, scrie agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca era miting anti. psd venea su idiotu de iohannis! Ce atu uitat cand a imracat geaca portocalie?
2
0
iesiti ba si faceti ca la americani la covid party .Deja au inceput sa moara din ei .Poate asa scapam si noi de aia platiti de pesede sa iasa la miting .sa va fie intubarea usoara dragilor .
4
5
Asa este, doar la mitinguri anti-PSD ne indeamna sa mergem!
10
4
Eu ii indemn sa intre peste tine sa te futa in gura aia spurcata de Betiv Sinistru. Marsh fmm de oligofren
11
3
Au libertatea sa faca miting ,sa se pupe si sa se infecteze.Poate se mai curata din multimea de tampiti ai aceste natii.
3
4
numai prin mitinguri si revolta ne vom pastra drepturi si libertati necesare, altfel ne va lua dracul sub bocancii politistilor sau gazati de jandarmi si omorati de mascati !
11
1
si celorlalti pesedei le doresc sa fie inmormantati cu buldozerul...
5
8
Cum sa faci miting impotriva acestui guvern perfect ,populat de genii ? Cum de permit sorosistii,hastagistii,interlopii ,useristii sa se adune lume si sa strige impotriva celor mai de seama figuri ale omenirii?
7
3
Ne indeamna sa nu participam la miting ca ne expunem la pericol.De ce le este frica tot nu scapa.Garantat pierd alegerile cu astfel de decizii si masuri abuzive. Se exagereaza cu controlele pe terasa de plutoane de controlori.Au plan dat.Nici pe vremea lui Ceausescu nu umblau atatia politisti gramada pe terase.Patrulau cate 2.Cum este sa vezi 5 politisti mergand printre mese si tu sa manaci? Este normal? Ca doar nu vin sa-ti aduca nota de plata la masa. Nici nu au deschis toate restaurantele si au trecut la controale si amenzi.Mai rau ca pe vremea lui Ceausescu.
18
7
Iesiti cu totii si dati dovada ca nu sunteti o turma de prosti asa cum cred ei. Toata clasa politica e o mizerie, indiferent de partid.
24
4
MUIE PNL SI TUTUROR VOTANTILOR SI SIMPATIZANTILOR PNL
25
11
cretinoizi la miting , sa se infecteze si apoi sa crape !
11
27
e undeva la mijloc el va fi indentificat dupa luni si ani buni de dispute, certuri si susanele!
16
4
Cu indemnul tau cu tot
22
11
nu veniti la astfel de mitinguri ca luati covid dar veniti la mitinguri anti psd ca acolo nu luati covid eu sint Sica stapanul covidului eu spun cand luati si cand nu
40
14
Incepe sa puta cu numerele astea. Numai de dragul de a lovi in PSD gasim cazuri peste cazuri. Ne folosim gresit de virusul asta. Vom suferi cu totii.
38
15
Ce oameni nebuni,pe toate posturile tv romani sunt sfatuiti sa poarte masca si sa pastreze distanta dar ei fac miting,in cluburi distractia este la maxim si cand numarul oamenilor care ajung in spital creste de la o zi la alta prosti manipulati de antena 3 spun ca nu este nici un COVID ca totul este o minciuna,ca medici sunt fortati de politicieni sa minta,asta este oamenilor prosti nu poti sa le faci nimic astia au idei putine dar fixe.
20
20
Doctorii sunt luati de prosti. Sunt mituiti sa scrie certificate la comanda. Tot doctorii vor fi gasiti tapi ispasitori.
35
13
Va indemn sa imi sugeti pwlla fraierii mei catelusii mei limbistii mei
21
21
la guvernu psd mancati cacacat toti,,strigati si acum ciuma galbena ,,holera pnlista ,,,spitale inchise de Boc si Besescu..
27
10
pesedei in varsta sa ia covid. Sa vada cum e in spitalele facute de pesedei ! Iar astia de sub mine sa-mi linga cacatul !!!
16
34
Indemn populatia sa nu iasa ci sa stea sa inghita galusca pe care le-o servim noi.
28
15
Va cam ia cu fiori reci? Mamaliga mai si explodeaza, iar acum se apropie momentul
42
14
Hai sa vad ce fac jandarmii acum daca se va incerca intrarea in sediul guwernerului. Ii lasa pe demonstranti sa intre sau ii gazeaza ca pe 10 august 2018? Sa vedem apoi daca se face dosar penal jandarmilor. r ati ai dreaq de pnl usr plus kwj.
38
19

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108