REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Orban, despre modificarea Legilor Justiţiei: ‘Pregătim temeiuri de atac la CCR’

Orban, despre modificarea Legilor Justiţiei: ‘Pregătim temeiuri de atac la CCR’

Replica API 18 decembrie 2017 | 00:00 366

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că liberalii pregătesc temeiuri de atac la CCR pentru proiectele de modificare a legilor Justiţiei şi le-a cerut parlamentarilor UDMR să iasă din „plasa” partidului de guvernământ. „PNL va vota împotriva oricărui amendament al PSD-ALDE care poate afecta independenţa puterii judecătoreşti şi autonomia în activitatea magistraţilor.

Evident, în momentul de faţă pregătim temeiuri de atac la CCR (...) Nu pot să nu readuc aminte că fără UDMR aceste legi nu ar fi fost adoptate. Din nou le adresez celor din UDMR să iasă din această plasă a partidului de guvernământ. Ei sunt membrii ai PPE şi au obligaţia de a vota împotriva propunerilor formulate de PSD, care nu sunt susţinute la nivelul PPE şi în general la nivelul Uniunii Europene.

Mi se pare o atitudine în care (UDMR - n.r.) pactizează cu tot ceea ce este mai rău în partidul de guvernământ şi în majoritatea guvernamentală, iar actualul Guvern nu poate să-şi treacă nicio lege organica fără ajutorul UDMR”, a afirmat, duminică, liderul liberalilor, Ludovic Orban, la Parlament, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
penibili sunteti voi ce sustineti astfel de demersuri si mai penibil decat voi sunt cei, platiti din banii nostri castigati contra muncii depuse nu furati prin legi speciale, CCR,in speta pres dorneanu, nu ar fi exclus sa se alature ciumei rosii si sa contribuie decisiv la distrugerea tarii cu popor cu tot
2
0
Spilcuitul asta cu mucii in freza e urmasul Bratienilor? Trista tara...
0
2
Penibilul asta tot nu sta acasa. Nu realizeaza, ca si Ponta, ca sint terminati politic?
0
2

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614