REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.9° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
22.9° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Orban, despre o eventuală remaniere: Sub nicio formă

Orban, despre o eventuală remaniere: Sub nicio formă

Replica API 1 iunie 2020 | 00:00 856

Premierul Ludovic Orban a infirmat o eventuală remaniere guvernamentală, precizând că o discuţie despre remaniere ar "arunca" o imagine negativă asupra Cabinetului.

Ludovic Orban

Întrebat dacă infirmă sau confirmă informaţiile despre o eventuală remaniere guvernamentală el a răspuns: "Sub nicio formă. Au fost nişte informaţii inventate".

"Atât eu cât şi preşedintele Iohannis cât şi ... adică oamenii care până la urmă iau decizia şi fac evaluarea activităţii miniştrilor am avut un punct de vedere foarte clar: nu se pune problema! Suntem într-o situaţie în care avem foarte multe probleme de rezolvat şi în care este nevoie de deplină autoritate a fiecărui ministru. Chestiunile astea cu remanierea nu apar pentru prima oară. Şi eu sunt remaniabil, am văzut de nu ştiu câte ori că Rareş Bogdan îmi ia locul, în acelaşi tip de articole care nu au nicio bază, nu se bazează pe niciun fel de eveniment, articole care au rolul să şubrezească autoritatea fie a premierului, fie a unui ministru, fie a altui ministru", a afirmat Orban, luni, la Digi 24.

El a explicat că remanierile "nu se discută, ci se comunică public după ce se fac".

"În momentul în care în presă apare că un ministru este remaniabil, autoritatea lui asupra instituţiei pe care conduce este diminuată. (...) Remanierile se fac, nu se discută. Remanierile se comunică public după ce se fac. Aşa se întâmplă în toate ţările democratice. Pentru că a te apuca să vorbeşti de remaniere nu înseamnă altceva decât a arunca o imagine negativă asupra unor membri din Cabinet sau asupra Cabinetului în ansamblul său", a adăugat Orban, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nici o remaniere ! Romanii chiar merita din plin guvernul Orban si pe Iohannis. Popor de masochisti. Doar ca ar fi cazul ca romanii sa nu mai se tot vaiete,pentru ca nimeni nu a impus cu tancurile asa sefime de tara.
0
0
Ia cu paine Mandolina futu-ti mortii ma-ti de scursura anala
0
0
Demisia golanilor
2
0
Pupati-i in cur pe PSD isti ca ei v-au ales guvernul !
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369