REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.3° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Orban despre restructurarea aparatului bugetar: Oricum se petrece, vine de la sine

Orban despre restructurarea aparatului bugetar: Oricum se petrece, vine de la sine

Replica API 6 iulie 2020 | 00:00 1402

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sâmbătă, că restructurarea aparatului bugetar va veni "de la sine" în perioada următoare, menţionând că digitalizarea administraţiei va avea drept consecinţă că unii angajaţi nu îşi vor mai avea rostul.

"Asta oricum se petrece. Restructurarea vine de la sine. Atâta timp cât introduci aplicaţii care permit reducerea numărului de operaţiuni, care permit interacţiunea directă a beneficiarilor, care introduc foarte bine fluxul direct, desigur că va exista o consecinţă că unii dintre angajaţi, angajaţi care şi acum plimbă hârtii, nu îşi vor avea rostul. Lucrul acesta se va petrece pe măsura timpului. La nivelul administraţiei, în special al administraţiei centrale, timp de şapte ani de zile nu a existat nicio mişcare în direcţia digitalizării", a declarat Orban, a Digi 24, întrebat dacă se gândeşte la restructurarea aparatului bugetar într-o perioadă de criză, scrie Agerpres.

El a dat exemplu de instituţii unde nu s-a produs digitalizarea - ANAF şi Vama.

"În ceea ce priveşte toate aplicaţiile care există - Revisal, aplicaţiile privind cadrul de sănătate - sunt aplicaţii îmbătrânite. Nu a existat niciun fel de concepţie, de arhitectură pentru a uniformiza baza de date", a mai spus Ludovic Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Desfiintati organismele bugetare care nu isi au rostul. Reduceti salariile nesimtite. Reduceti personalul bugetar acolo unde este excedentar.
2
1
dati afara toti plimbatorii de hartii, ca sunt multi
3
1
orbane, sub umbrela reorganizarii, voi defapt vreti sa ii dati afara oe cei care va deranjeaza si nu va fac jocurile, iar in loc lor sa aduceti niste slugii umile de la onl care sa nu va deranjeze cu nimic. schema e fumata de mult. vezi anaf 2010 si cjas 2015. hai sictir, tradatorilor
2
0
Si dosarele transmise online cine le verifica, inregistreaza, lucreaza si elibereaza? Hai sa vorbim ca doar se apropie alegerile si trebuie sa dea bine la prostime care din pacate e cam multa. Asa alegatori asa conducatori! Ne meritam soarta!
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218