REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Orban, DEZLĂNȚUIT: Propunerea cu Dăncilă președinte PSD, ridicolă. N-ar trebui să fie nici secretara premierului

Orban, DEZLĂNȚUIT: Propunerea cu Dăncilă președinte PSD, ridicolă. N-ar trebui să fie nici secretara premierului

Replica API 21 septembrie 2018 | 00:57 389

Președintele PNL, Ludovic Orban, a catalogat, joi, drept ridicolă propunerea contestatarilor lui Liviu Dragnea de a o numi interimar pe Viorica Dăncilă la conducerea PSD, precizând că aceasta n-ar trebui să fie nici secretara premierului, darămite premier, conform stiripesurse.ro.

"Mi se pare ridicolă propunerea asta cu Dăncilă președinte la PSD, dar este problema lor. După părerea mea, PSD nu mai are capacitatea de a se reforma, partidul ăsta este un partid care devine din ce în ce mai nociv pentru România și problema nu este numai Liviu Dragnea. Sigur că Liviu Dragnea este cel care exercită acum abuziv puterea ca lider al PSD, dar orice lider al PSD care ar ajunge în poziția lui Liviu Dragnea s-ar comporta exact ca Liviu Dragnea pentru că tarele acestui partid sunt tare care nu pot fi îndreptate", a declarat Ludovic Orban, la ieșirea de la sediul DNA.

Solicitat să comenteze dacă se vede drept un posibil înlocuitor al Vioricăi Dăncilă, Ludovic Orban a precizat: "Mă jigniți. Cum să fiu o alternativă pentru Viorica Dăncilă? Viorica Dăncilă nu are ce să caute la Palatul Victoria nici măcar ca secretară a premierului. Sunt candidatul PNL pentru funcția de premier"., a declarat Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Presedintele Johannis trebuie sa iasa, sa condamne comportamentul abuziv si penal al unui inculpat ca dracnea care duce tara in prapastie si foloseste bogatia tarii in mod partinic si personal numai ca sa scape el de puscarie. Dracnea este presedinte de partid, al unui partid corrupt, la fel de penal ca el, seful PSD. Klaus Johaniss este presedintele Romaniei si trebuie sa apere tara si cetatenii de asaltul penalilor la adresa democratiei!
1
0
Cei care azi se lasa mituiti de functiile si banii lui Dragnea ar trebui sa inteleaga ca, lasandu-l in schimb pe Drangea sa compromita in continuare viitorul partidului, isi vand practic propriile sanse politice pentru viitor. Cand functia se va sfarsi, cand banii lui Dragnea se vor termina, ce le va ramane? Un partid distrus.
2
0
Sica mandolina este vuvuzeaua lui Klaus Werner, ce spune neamtul idiotul asta repeta. Multa muie mai Ludovic, desigur cu cacat.
1
2
N-o lasa dracnea din mana pe viorica dancila, carmen dan, sa stie ca distruge partdul si tara toata! Nemernicul asta, cu mana lu veorica, o sa dea ordonanta de amnistie si gratiere pentru toti hotii, iar cu mana lu carmen dan si-a jandarmilor o sa ciomageasca protestatarii care o sa li se opuna in strada. DICTATURA PENALILOR! Asta ne paste.
2
1
Intr-adevar,Viorica Dancila nu ar avea ce cauta in politica in general,nici macar pe functie de consilier de primarie de comuna. Asa este,dar nici cu Orban nu se pot lauda astia de la pedeleliberali. E si ata exact un bolovan ce duce la fund chestia aia scandalagioasa de-i zice partid.
2
1
Si tu, nici ope post de sofer Ca faci accidente, Orbule
7
3
rade ciob de oala sparta
7
3
Orban betivu pnleului,
7
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920