REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Orban: După trei ani, am reuşit să împiedicăm PSD să facă rău României şi românilor

Orban: După trei ani, am reuşit să împiedicăm PSD să facă rău României şi românilor

Replica API 3 decembrie 2020 | 00:00 1259

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat, joi, că în urmă cu patru ani PSD aproape a reuşit ''să captureze România'', din cauza faptului că mulţi au crezut că nu e important să vină la vot, iar preşedintele Klaus Iohannis, PNL şi forţele democratice au reuşit să împiedice acest partid "să facă rău" românilor.

Ludovic Orban

"În urmă cu patru ani, tot în decembrie, mulţi dintre noi au crezut că nu este important să vină la vot. Profitând de această neatenţie a noastră, PSD a câştigat alegerile şi aproape că a reuşit să captureze România. Trei ani de zile preşedintele Iohannis, alături de Partidul Naţional Liberal, de forţele democratice din România, de societatea civilă, de toţi cetăţenii care vor binele acestei naţiuni au trebuit să lupte pentru a împiedica capturarea statului român, pentru a împiedica scoaterea României din zona euro-atlantică, pentru a împiedica afectarea gravă a justiţiei, pentru a împiedica, până la urmă, însăşi afectarea democraţiei. După trei ani de zile am reuşit să punem punct guvernării PSD, am reuşit să împiedicăm PSD să facă rău României şi românilor", a afirmat Orban, într-o declaraţie de presă, scrie Agerpres.

El a spus că PNL a făcut o campanie electorală pozitivă, prezentând Planul Naţional de Dezvoltare, în timp ce alţii au folosit această perioadă pentru atacuri.

"În această campanie electorală nu au fost mitinguri, marşuri, ci a fost o campanie electorală în condiţii de pandemie, în care noi, cei din Partidul Naţional Liberal, am respectat toate regulile de protecţie sanitară, realizând o campanie pozitivă în care am prezentat românilor planul nostru de dezvoltare a României. În timp ce alţii au folosit această campanie pentru atacuri, pentru a lovi în activitatea şi munca Partidului Naţional Liberal la guvernare, noi ne-am concentrat şi am făcut un efort pentru a prezenta românilor Planul Naţional de Dezvoltare", a adăugat Ludovic Orban.

El s-a referit la Planul Naţional de Dezvoltare, subliniind că niciun român nu va fi lăsat în urmă.

"În Planul Naţional de Dezvoltare am prezentat foarte clar toţi paşii pe care trebuie să îi parcurgem pentru a reuşi acest salt în dezvoltare pe care România are capacitatea de a-l realiza. Am prezentat clar sursele de finanţare, am prezentat clar căile, mijloacele, etapele de derulare a Programului Naţional de Dezvoltare. Planul nostru este un plan care va asigura fiecărui român şansa de a trăi mai bine. Niciun român nu va fi lăsat în urmă, oricărui român i se va oferi posibilitatea, oportunitatea de a beneficia de pe urma Planului de Dezvoltare pe care l-am prezentat în faţa românilor", a afirmat Orban.

Liderul PNL a mai spus că PNL şi-a asumat răspunderea guvernării şi a reuşit să facă faţă unor provocări extrem de grele, legate de pandemie, de criza economică, de secetă.

"Următorii patru ani vor fi ani de pace politică, în următorii patru ani nu vor avea loc alegeri. Toată energia politică poate fi consumată pentru a pune în practică Planul de dezvoltare al României şi pentru a realiza saltul economic, saltul în dezvoltare pe care România îl merită şi pe care este capabilă să îl facă", a adăugat Orban.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai prostule eu am spus despre Orban si PNListi ca romani au scapat tara de PSDisti nu ei caci daca mai gandesc asa,cum i-au adus PSDisti pe PNListi la putere tot asa ii aduc si ei iarasi la putere pe PSDisti pentru ca or fi PNListi cu lipsuri dar nu se compara cu schobaloni rosii,iar despre Klaus Johanis nu il compara tu cu nici un PSDist pentru ca el a aparat tara in ianuarie 2017 cand voi ati vrut sa legalizati abuzul in functie si anul asta cand deputati PSD le-au dat ungurilor o bucata din Romania.Asa ca Mue PSD partd tradator de tara si aparator al penalilor.
2
1
ba cat de prost poti fi sa spui ca dragnea incepuse sa aiba apucaturi de dictator.Pai mai animalule tu nu-l vezi pe plavanul de la cotroceni cum se comporta? se compara cu dragnea?
4
2
Jos PNL, USR, PMP
6
0
du-te-n gura matii de guster imputit
3
0
nu ma mai intereseaza viitorul tzarii . datzimi pensia marita .
2
2
tot timpul va aratati neputinta gasind vinovat psd, alceva nu stiti, ca un copil cand face o boacana si arunca vina pe alcineva,cred ca daca nu pomeniti de psd tot timpul ati avea mai mult de castigat
6
0
Ce alogen ipocrit.
7
0
V-ati condamnat. Singuri v-ati dat sentinta.Trebuia sa nu ne carantinati a doua oara ca bate la ochi. Constanta are ciuma galbena ca asa ati decis voi toti incompetentii care ne conduceti.Pentru ca daca erati oameni normali nu actionati asa, lasati oamenii sa mearga la vot.Voi nu puteti sa ne vindeti castraveti la vanzatori,nici sa ne mintiti ca nu stiti se vad cifrele date de prostii care ii aveti in subordine.Nu trebuia sa dati cifre false.Noi ascultam si citim si alte stiri pe alte site-uri,tv,o tineti danga langa,suna-n asfintit talanga cu pandemia de covid-19 care nu mai este demult.
9
2
voi in noua luni ati facut mai mult rau decat psd in trei ani.va e frica de psd jegurilor ca sunteti mai incompetenti decat ei.tu,rablanis,curcan si altii atata stiti...psd,psd,psd,psd,psd...faceti ba ceva pt .romania ,lastati psd-ul,rablelor.o sa plangeti dupa sase decembrie prostovanilor.
11
2
coruptiucide!!!!!
8
2
Ati oprit psd sa mai faca rau ptr ca acum faceti voi rau poporului cu varf si indesat!!! Incompetenta minciuna si coruptie asa se defineste scurta si efemera voastra guvernare...pacat! Noi am sperat ptr o clipa... ati dezamagit foarte repede...
12
1
Bai boule,nu PNListi i-au scapat pe romani de ciuma rosie ci PSDisti prin faptele lor i-au determinat pe oameni sa voteze orice chiar si uni prosti ca tine numai sa scape de Dragnea si PSDisti lui care incepuse sa aiba apucaturi de dictator si partid atotputernic,asa ca termina cu aroganta asta si minciti pentru tara si romani pentru ca altfel luati un sut in cur de dispareti si voi ca si taranisti.
15
2
Du-te ba in 'zda ma-tii ,Tilisca
12
0
Sa va ia mama dracului pe tine si pe plavan si abia astept sa merg la vot sa votez cu ambele maini impotriva voastra
16
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614