REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Orban: Europarlamentarii PNL, mandataţi să susţină candidatura lui Kovesi la funcţia de procuror-şef al Parchetului European

Orban: Europarlamentarii PNL, mandataţi să susţină candidatura lui Kovesi la funcţia de procuror-şef al Parchetului European

Replica API 12 februarie 2019 | 00:50 383

Ludovic Orban

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că europarlamentarii liberali au fost mandataţi de Biroul Executiv al partidului să susţină candidatura Laurei Codruţa Kovesi la funcţia de procuror-şef al Parchetului European.

"PNL a luat decizia în Biroul Executiv să mandateze reprezentanţii PNL la nivelul Parlamentului European să susţină candidatura pentru funcţia de procuror-şef al Parchetului European a doamnei Laura Codruţa Kovesi, un candidat român care are o şansă foarte mare de a putea obţine numirea în această funcţie extrem de importantă la nivel european. Practic, europarlamentarii noştri sunt mandataţi să facă lobby atât la nivelul Parlamentului European, în primul rând în grupul PPE, dar şi pe lângă europarlamentarii din celelalte grupuri care ar putea fi determinaţi să susţină candidatura doamnei Codruţa Kovesi. De asemenea, lobby-ul să se desfăşoare către toţi reprezentanţii din PPE de la nivelul instituţiilor europene sau care participă în procesul de luare a acestei decizii", a declarat Orban, după şedinţa conducerii PNL.

Potrivit unui document apărut recent în spaţiul public, Laura Codruţa Kovesi este prima pe o listă scurtă de trei procurori dintre care va fi selectat şeful Parchetului public european.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tontonel Toader menestrelul lui DRACnea si coada lui de topor adina florea sa-i aduca in fata justitiei paia care au furat tara si pe noi toti cu sute de milioane de euro, miliarde de euro! Sa-i aduca in fata justitiei pe toti coruptii care au pagubit bugetul de stat, au fraudat statul, nu pe Kovesi! Kovesi daca a luat bani ca sa aduca un criminal fugit din tara, un penal ca Nicolae Popa cel care a jecmanit milioane de romani cu sute de milioane de euro cu FNI, fugit in Indonezia cu banii furati romanilor, Kovesi l-a prins si la adus in tara pe banii lui Ghita, alt HOT si asta, brava ei!
4
0
tu esti prost si mai crezi in revolutie, crezi ca inatamplator a disparut tot blocul comunist in tarile din estul europei in acelasi an. A fost lovitura pusa la cale de serviciile secrete!
2
7
Oamenii ca Kovesii le-ar trebui romanilor cinstiti ca sa de-a de pamant cu toti HOTII care ne rad in nas acum cand ministrul toader, sluga lu dracnea ii scoate din puscarii pe toti mafiotii. Raman HOTII cu banii furati noua si ne rad in nas. Asta-i bataie de joc si, Romanii in curand nu vor mai indura batjocura si-or sa se revolte cu atata furie de n-o sa-i mai scape nici Dumnezeu pe toti HOTII! Acum, slugile lu DRACnea , CCR si MJ Toader, fac jocurile HOTILOR dar vor plati si ei cu varf si indesat..Sa tina minte slugile psd-ului, mamaliga explodeaza! Nici Ceausescu nu a crezut....
8
3
....noroc ca are ....front de lucru pt toti !
2
2
Vine E. UDREA si te propune sefa la podgoria lui Sebi Ghita.
5
3
Bravo unu. Traiasca PSD ca tine cu poporul. Ianis tu ai veleitati de suedez ? Orban nu vede cat e de penibil ? Aproape toti liberalii sunt ridicoli prin ceea ce sustin. Mai ales faza cu sustinerea lui LCK. De toata jena.
11
5
asa scalavetilor liberali ,ce penibili si slugarnici sunteti ,cu condamnati pe nedrept la puscarie de catre DNA cazuri notorii din randurile voastre voi o sustineti pe Kovesi ?Va era frica ca v-o ia inainte ciolosu partidul in plus si uniunea scufundati romania USR ? Ca si tufele astea de scaieti sunt cu kovesi .Sica mandolina si recursul in anulare ceva emotii ?Multe jigodii tradatoare de tara , foarte bine, stim clar cu cine sa votam PSD ALDE pana in 2028 poate atunci va mai reveniti ca sperante nu prea vedem ! Astia cu muie pesede mai usor ca se intoarce impotriva voastra !
12
7
va este frica de Kovesi hotilor, nu o s-o beliti pe toata numai trei sferturi.
11
7
Jenantule! Pana la urma tot o sa raspunzi si tu pentru ce faci. Din ce mananci tu totusi ca nu stie nimeni?
10
4
S-a facut coada la pupatul in cur al Codrutei. Cel mai nerabdator e betivul penal Ludovic Orban...
15
6
Morcovul este intrat pe jumate o sa va duceti la cusca
8
8
Straini de tzara si romini, liberalii au dorit un rege neamt pe post de presedinte, un neamt de Sibiu presedinte de tzara romaneasca, UE sa suopervizweze ceea ce EI nu conduc in Romania
11
6
Sustin kgb ista Romaniei
8
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218