REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
11.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Orban explică de ce nu plafonează preţurile alimentelor: Majoritatea produselor sunt din import

Orban explică de ce nu plafonează preţurile alimentelor: Majoritatea produselor sunt din import

Replica API 30 martie 2020 | 14:14 1453

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban afirmă că Guvernul nu poate interveni să plafoneze preţurile la alimente, pentru că majoritatea produselor din acest domeniu sunt de import, iar producătorii din afara ţării au mărit preţurile.

"Dacă furnizorul extern a crescut preţul, eu nu pot să-i impun să vândă la preţul cu care vindea luna trecută. Nu poţi să impui un preţ din burtă, pentru că produsele vor dispărea de pe piaţă, se vor vinde în mod ilegal prin alte reţele. Eu nu pot să fixez preţul la cartoful sau mărul importat din Polonia. Dacă creţul la care se importă a crescut, evident va creşte preţul şi în România. Sigur că pe anumite produse, cum sunt cele de dezinfecţie, preţurile au luat-o razna. Trebuie văzut şi adaosul comercial, trebuie făcută o analiză pe lanţul de la producător la importator, distribuitor. Soluţia cea mai bună este să creşti producţia", a declarat Orban la Realitatea PLUS, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mandolina ai vrut premier, acum ia cu paine jigodie ce esti. Un incompetent care nu a realizat nimic in viata lui, Iohannis macar si-a luat 6 case tu nu ai fost in stare nici 6 costume sa iti iei. Esti un cretin ordinar! Cel mai incompetent premier care a facut vreodata umbra pamantului.
2
1
ca daca virusul provine din import,...e mai scump Ca sa cuceresti o tara nu e nevoie de invazie,de armata,...cel mai simplu e sa faci sa fie condusa de incompetenti,... In spatele celor ce conduc Romania sunt cuceritorii Romaniei...
2
1
PNL CEL MAI PROST PREMIER.
7
1
muie pnl muie pnl muie pnl
15
4
pe timp de criza sobolani astia cum e orban fura cu vagonul ..
18
2
Dragnea se dovedeste acum ca un nationalist adevarat, cu subventii masive in agric.,cu programe rosia, oaia. Dar el la puscarie, ca e asa in ROM. cine face ceva pt. romani ii face dosar penal, ala care nu face nimic sau chiar fura cu adevarat sant liberi.
21
6
Constat ca esti neobosita!
4
8
Voi v-ati facut ziar de umor?! bagati si niste caricaturi! Astia or sa reuseasca sa ne fie dor de Dragnia!
16
4
Sunt acum raportate 65 decese.Le scot incet de la naftalina.Cate or mai fi neraportate?Dar bolnavi neraportati ca sa se induca ideea ca s-au luat masurile care trebuie si ca avem un guvern competent cand de fapt e vai de mama lor de criminali mincinosi.O sa avem o surpriza mare de tot cand se vor descoperi datele reale.Se comunica numai date false ceea ce e infractiune.Procurorii nu mai se autosesiseaza acum?Sau asteapta sa numaram mortii cazuti pe strada sau in casa?Nu ne vom vindeca niciodata de secretomanie si minciuna.E boala mostenita de la comunisti, care inca nu are vaccin si tratament.
15
2
Asta e banc!? E misto k f multi puneti botu! Mult succes! La banca, cand va platiti ratele? la anu pe vremea asta, sa va cumparati cartoane k o sa stati cu mobila in stada, si sa va luati si pari, k s-a intors diaspora, adica ciorile, si o sa fie cu foamea in gat si o sa va fure si jegu de pe voi!
18
2
Deci daca Germania Franta italia Olanda in caz de razboi pandemie opresc sistarea exporturilor din motivele enumerate mai sus inseamna ca noi murim de foame pe bune .Asta zice Sica nu eu si cum nu am visat vreodata ce se intampla acum sa stiti ca se poate intampla oricand stoparea alimentelor .Asa ca pe viitor dragi romani cumparati produse romanesti facute in Ro cumparati de la tarani ajutatii sa se dezvolte si credeti ma ca munca cu pamantul este grea si isi merita banutii pe rosii salte barnza etc Cumparati produse romanesti numai asa ne putem salva . Un lucru mai tare ca si votul
20
5
Cu ce ii servesti ludovice pe diasporezii votanti PNL? Au venit cu lebede la pachet? O sa fure diasporezii mancarea taranilor de la sate daca nu le dai mancare cu johannis.
21
4

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102