REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Orban: Guvernul îşi doreşte un parteneriat cu mediul de afaceri în scopul dinamizării economiei

Orban: Guvernul îşi doreşte un parteneriat cu mediul de afaceri în scopul dinamizării economiei

Replica API 31 iulie 2020 | 00:00 1065

Guvernul îşi doreşte un parteneriat cu mediul de afaceri, cu investitorii români şi străini, în scopul dinamizării economiei şi ridicării, "cu adevărat", a nivelului de viaţă al românilor, a declarat, joi, prim-ministrul Ludovic Orban, la finalul vizitei de lucru efectuate la Parcul industrial Automecanica Mediaş din judeţul Sibiu.

"Am ţinut să fim prezenţi astăzi, aici, la Automecanica, pentru a vedea un proiect de succes prin care un întreprinzător privat a reuşit să realizeze, în prima parte cu forţe proprii, apoi cu sprijinul Primăriei, un parc industrial, de fapt. Prin asocieri cu companii importante a reuşit să localizeze capacităţi de producţie, să realizeze transfer tehnologic, să producă utilaje şi echipamente, să creeze locuri de muncă pentru Mediaş şi pentru localităţile din jur. Este un exemplu de afacere care este utilă comunităţii şi care are capacitatea de a genera activităţi economice în care România să beneficieze de transfer tehnologic, să beneficieze de competitivitate şi să ajungă în situaţia de a avea capacitatea de a produce echipamente, utilaje complexe", a afirmat Orban, scrie Agerpres.

Premierul a precizat că în cadrul Parcului industrial Automecanica se realizează o gamă variată de produse - cisterne, utilaje de ridicat, trailere.

"Prin asocierile realizate, efectiv, s-a construit o capacitate industrială extrem de benefică pentru comunitatea medieşeană. În ceea ce ne priveşte, ca Guvern, ne dorim un parteneriat cu mediul de afaceri, cu investitorii români, cu investitorii străini, astfel încât să dinamizăm economia, să reuşim, cu adevărat, să ridicăm nivelul de viaţă al românilor", a susţinut Ludovic Orban.

Alături de premier, în vizita la Mediaş, s-au aflat viceprim-ministrul Raluca Turcan şi ministrul Fondurilor Europene, Marcel Boloş.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218