REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
19° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Orban: Guvernul României a luat măsuri ferme când alte ţări nici măcar nu discutau de ele

Orban: Guvernul României a luat măsuri ferme când alte ţări nici măcar nu discutau de ele

Replica API 30 martie 2020 | 00:00 1245

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că Guvernul a luat măsuri "ferme" pentru evitarea răspândirii epidemiei de coronavirus când alte ţări nici nu discutau despre ele, iar acest lucru a dat rezultate bune.

"Nu îmi place să vorbesc despre decese (...), dar în România sunt 52 de decese, în timp ce în Spania sunt 7.345 de decese, în Franţa sunt 3.024 de decese şi lista poate să continue. Aici nu e vorba de capacitate de diagnosticare, ci este vorba de măsurile ferme care au fost luate de Guvern şi de autorităţi imediat. Pot să vă dau un exemplu. Odată cu noul an chinezesc s-au întors din China peste 2.600 de persoane. România nu a avut nici măcar un singur caz din persoanele care s-au întors din China datorită măsurilor de protecţie pe care le-am luat. Noi am fost o ţară care a avut unul dintre factorii cei mai agravanţi pentru răspândirea epidemiei, faptul că s-au întors în România din ţări care sunt afectate, cum e Italia, Spania, Germania, Franţa, peste 235.000 de români, dar şi aici am luat măsurile de carantină, de izolare la domiciliu. Măsurile astea au fost luate când alte ţări nici măcar nu discutau de ele", a spus Orban la Realitatea Plus, scrie Agerpres.

El a adăugat că Guvernul a fost criticat pentru măsurile luate, mai ales pentru introducerea carantinei pentru cei care soseau din Italia, pe motiv că "e o măsură excesivă", dar aceasta a dat rezultate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ei poate acum v-ati convins ce se ascundea dupa zidul gros al manipularilor pe diferite canale si pe fbk, din pacate trebuie sa trecem prin asta altfel mai treceau 10 ani si nu sunt convins ca toti realizeaza ce au votat!
1
0
Oligofrenule, gandesti macar o secunda inainte sa vorbesti?
2
0
se va umple din nou,pensiile speciale pot fi platite la zi,locuri de munca din belsug,plata datoriei externe in timp record...sursa acestor realizari fiind amenzile nonstop aplicate la cea mai mica miscare a cetateanului roman...militenii vor salva Romania...
0
3
drumul tau in politica se termina aici. Cel mai probabil - si al PNLului.
4
1
astia traiesc pe alta planeta ???!!!
7
1
Bai fututi mortii matii.de bozgor nenorocit cum ai tupeul asta sa mananci cacat si sa ne minti pe toti i fata? Bai jegule ai sa fi pedepsit pt tradare de tara si crime impotriva poporului Roman,doar nu crezi ca ai sa scapi nepedepsit.Nu ai facut nimic concret nici tu nici guvernul de hoti si puturosi,voi ar trebuii sa fiti acuzati de imprastierea cu buna stiinta a virusului.
15
1
P-asta tupeul si lauda il caracterizeaza, deci cadre medicale se infecteaza pe capete din lipsa echip. medicale, unii in stare grava, altii demisioneaza dadu-si seama ca e o problema f.f. grava, ex. la Suceava, spitalul vesnicului Flutur, si asta ca si Iohanis ne mint in fata ca autoritatile isi fac treaba. Ba, treaba ti-o faceai daca cumparai echip. cand a aparut epidemia imediat, cum a facut Germania.Daca Iohanis nu doarme pe el, si dadea ordin ca cocalarii aia de afara sa-i bage in carantina.Baa, terminati cu minciunile sfruntate, ca si Catu.
17
1
Sica mandolina lua masuri extraordinare cand in decembrie si ianuarie epidemia era in toi - organiza alegeti anticipate sa ajunga mai repede la ciolan. Desfiinta pensiile politistilor si militarilor, care sunt acum eroi. Privatiza medicina de urgenta, de care depindem toti acum. Demagogi!!!
19
3
Sunt acum raportate 65 decese.Le scot incet de la naftalina.Cate or mai fi neraportate?Dar bolnavi neraportati ca sa se induca ideea ca s-au luat masurile care trebuie si ca avem un guvern competent cand de fapt e vai de mama lor de criminali mincinosi.O sa avem o surpriza mare de tot cand se vor descoperi datele reale.Se comunica numai date false ceea ce e infractiune.Procurorii nu mai se autosesiseaza acum?Sau asteapta sa numaram mortii cazuti pe strada sau in casa?Nu ne vom vindeca niciodata de secretomanie si minciuna.E boala mostenita de la comunisti, care inca nu are vaccin si tratament.
19
1
Al doilea banc pe ziua de azi! Asta face stand up comedy! Luati, luati de mancati rahatul imprastiat de asta! Stati linistit k o sa va ajute statul! De dreapata! Nici ciorile nu sint ciori, sunt turisti din India! Mare grija la buzunare si gratii la geamuri!
20
1
diasporaaa
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102