REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Orban îi sugerează lui Tăriceanu să se înscrie în PSD, pentru că este lipit ca marca de scrisoare de Dragnea

Orban îi sugerează lui Tăriceanu să se înscrie în PSD, pentru că este lipit ca marca de scrisoare de Dragnea

Replica API 24 iunie 2017 | 00:30 344

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, îi sugerează liderului ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, să se înscrie în PSD, pentru că este lipit ca marca de scrisoare de Liviu Dragnea, liberalul precizând că va purta negocieri cu parlamentarii ALDE pentru a încerca construirea unei noi majorităţi.

Ludovic Orban a declarat, vineri, la Iaşi, într-o conferinţă de presă, că pentru a putea construi o majoritate parlamentară în jurul PNL este nevoie de susţinerea a cel puţin jumătate dintre parlamentarii ALDE.

El a afirmat că în acest moment este puţin probabil ca Tăriceanu să renunţe la alianţa cu PSD.

"Este puţin probabil ca Tăriceanu să se dezlipească de Dragnea, pentru că văd în ultima vreme că e lipit ca marca de scrisoare de Dragnea. Îi sugerez domnului Tăriceanu să se înscrie direct în PSD şi să-i lase pe liberali să vină la PNL. Cu siguranţă voi purta discuţii cu parlamentari care azi sunt întâmplător în ALDE. Îmi doresc toţi liberalii în PNL, inclusiv parlamentarii care poate şi dintr-o lipsă de corectitudine a managementului PNL faţă de ei au nimerit la ALDE", a afirmat Orban.

Liderul PNL a afirmat că negocierile cu alte partide se vor purta până luni la prânz, când este programată reuniunea Biroului Executiv al PNL.

"Nu vă pot da un calendar al negocierilor. Sunt discuţii pe care le-am început, altele pe care le-am stabilit, dar nu sunt discuţii care să fie publice. Voi negocia şi cu reprezentanţi ai PMP, nu cu Traian Băsescu", a mai spus Ludovic Orban.

Liderul PNL a recunoscut că există mari dificultăţi de a construi o majoritate parlamentară în jurul PNL. Orban a spus că nu va accepta condiţiile pe care le-a pus UDMR celor de la PSD înaintea votului la moţiunea de cenzură.

"Sunt foarte mari dificultăţi de construire a unei noi majorităţi în jurul PNL. Nu neg, de altfel nici nu avem azi garanţia că putem construi această majoritate parlamentară. Dacă UDMR vine şi ne pune condiţiile pe care i le-a pus lui Dragnea ca să voteze moţiunea, nu acceptăm niciodată. Închidem discuţia încă de la început", a mai afirmat Ludovic Orban.

De asemenea, şeful liberalilor a precizat că PNL nu va susţine un guvern din care va face parte şi PSD.

Liderul liberal a participat vineri la reuniunea conducerii filialei judeţene Iaşi a PNL, în cadrul căreia au fost discutate variantele pe care le are partidul la dispoziţie în perioada următoare, scrie news.ro.

Ludovic Orban a spus că vrea să-i asculte pe liberalii din teritoriu, dar că va face publică decizia partidului abia luni, după ce vor fi consultate toate filialele judeţene PNL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Betivanu nr 1 la liberali,,,ghiorloiu draku.
0
0
sa ti-o dea la ghiotane jigodie penala basista , asta esti mai bine ramanea Busoi, te vei comvinge cati vor pleca din PNL datorita tie !
0
1
pare logic,presedinte hot si neamt,prim ministru hot si bozgor,aferim bibicule nici in tiganiada lui budai deleanu nu ai vazut asa ceva
3
1
lindobic orbatu se crede ... mare si cu mot facut de talanu hanis, el care trebuie sa se inscrie la pampi ca tot a batut palma cu basistii si ca sa vezi se cred majoritari cu toate adunaturile de partide !
0
2
minoritarii fac ce stiu ei mai bine, spre binele lor, fapt dovedit iar ungurii joaca in functie de ce pot obtine, lucruri imposibile uneori. Mincinosul tariceanu si penalul dracnea se merita unul pe altul, impreuna ,sper, vor pleca intr-o lunga calatorie
3
0
Ce panarama , rade ciob de oala sparta ...
0
2
Dragnea si Tariceanu reprezinta interesele poporului roman, tu,draga Ludovic Orban, ai fost, esti si vei ramane un maghiar pentru romani. Scuze tuturor maghiarilor de bine din Romania, pentru ca sunt foarte multi oameni de bine, dar tu, nu esti un om de bine in gandurile tale.In Romania a mai existat Regiunea Autonoma Maghiara, dar nu Tinut Secuiesc, e o mare diferenta juridica !
1
5
Bai,asta era scopul alegerii lui orban ca presedinte pnl!?Ptr ca orban sa se traga de coaye cu Tariceanu in public?Tariceanu le-a tocit la neveste si Orban le-a tocit pe scaun la birt.
1
1
Mare TI-e gradina! Acest impostor a ajuns Presedinte de partid si vrea sa iasa in evidenta! Voi nu vedeti ca acest personaj emana numai golaneala? Penibil, foarte penibil pentru un partid ca PNL, dar in acelas timp si pacat, pentru ca se duce naibii partidul!
1
1
mar idiot acest Lindobicel ce a batut palma cu basistii macar sa treaca la supt zema de la pampi ca sa scape de puscarie !
1
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218