REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Orban: Între premier şi preşedinte este, în sfârşit, o relaţie de dialog, de cooperare loială, de parteneriat

Orban: Între premier şi preşedinte este, în sfârşit, o relaţie de dialog, de cooperare loială, de parteneriat

Replica API 26 noiembrie 2019 | 02:41 584

Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a declarat luni că între şeful guvernului şi preşedintele României există, ''în sfârşit, o relaţie de dialog, de cooperare loială, de parteneriat'', adăugând că va merge la Palatul Cotroceni de fiecare dată când va fi invitat.

"Între mine, ca prim ministru, şi preşedintele României, între guvernul pe care îl conduc şi preşedinte, este, în sfârşit, o relaţie de dialog, de cooperare loială, de parteneriat, în care ne coordonăm toate acţiunile, toate deciziile şi toate politicile publice în beneficiul cetăţeanului român", a afirmat Orban, după ce a participat la un eveniment organizat de Academia Română.

Întrebat dacă va merge luni la Palatul Cotroceni, pentru a se întâlni cu şeful statului, Orban a spus: "Merg la Palatul Cotroceni de fiecare dată când este cazul, când sunt invitat, când avem diferite discuţii şi întâlniri".

El a reafirmat că există deocamdată o majoritate parlamentară, chiar dacă aceasta este una fragilă.

"Dar există, şi noi am semnat înţelegeri şi acorduri cu partenerii care au fost alături de noi în succesul moţiunii de cenzură, care au susţinut învestirea guvernului pe care îl conduc şi noi ne respectăm înţelegerile şi cred că putem să menţinem această majoritate. Sigur, preşedintele se referea la formarea unei majorităţi mai largi, mai stabile, care să sprijine reforme mai ample după alegeri", a adăugat Orban, întrebat în privinţa unei noi majorităţi parlamentare. AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dati afara bugetarii pensionari, bugetarii care iau salarii si nu desfasoara nicio activitate, neamurile neamurilor si amantele de profesie.
2
0
Da, Orbane, ciumecule, el vorbeste si tu asculti. Asa se desfasoara dialogul dintre voi. Esti cea mai jegoasa sluga pe care am vazut-o, Boc era pistol cu apa in comparatie cu tine. Si Ceausescu ar fi fost multumit de un tzucalar si un lingau ca tine. Ce figura jalnica, de pupincurist sadea esti!...
1
1
Taiati pensiile speciale, indemnizatiile speciale de jde mii de euro..anulati indemnizatiile REVOLUTIONARILOR! Sa primeasca doar cei raniti, ramasi cu sechele, si urmasii revolutionarilor decedati daca nu au venituri. Atat! PSD a facut prapad in buget si de platit platim noi toti. Noi si copii copiilor nostri! Ce-a facut PSD este o CRIMA NATIONALA.
2
0
Catastrofe !!----nu fac mai nimic decit ceilalti ----de 3 sapt discuta si se vaita
0
1
Ce dialog ! Dictatura vrei sa zici !
2
1
Acum holera galbena are drumul liber si batista pe tambal. Nineni nu mai zice nimic
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614