REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Orban, la întâlnirea cu premierul Olandei: România este deplin pregătită pentru aderarea la spaţiul Schengen

Orban, la întâlnirea cu premierul Olandei: România este deplin pregătită pentru aderarea la spaţiul Schengen

Replica API 15 februarie 2020 | 00:00 319

România este deplin pregătită pentru finalizarea procesului de aderare la spaţiul Schengen, a susținut premierul Ludovic Orban în cadrul întâlnirii avute, sâmbătă, cu prim-ministrul Regatului Ţărilor de Jos, Mark Rutte, în marja Conferinţei de Securitate de la München.

"Dialogul dintre cei doi înalţi demnitari a reliefat perspectivele promiţătoare ale cooperării dintre România şi Olanda, în contextul aniversar al relaţiei bilaterale - anul acesta celebrându-se 140 de ani de la stabilirea legăturilor diplomatice -, cu accent pe dinamica relaţiilor economice, inclusiv a schimburilor economice bilaterale şi a investiţiilor olandeze în România. Premierul Orban a pledat pentru creşterea investiţiilor olandeze în România, prezentând amplu oportunităţile oferite de economia românească", a transmis guvernul.

Cu privire la cooperarea la nivel european, sursa citată menţionează că prim-ministrul român a evidenţiat oportunitatea intensificării dialogului dintre cele două state pe diverse dosare europene de interes comun, abordare agreată de omologul olandez.

"Totodată, prim-ministrul Orban a evidenţiat obiectivul legitim al României de finalizare a procesului de aderare la spaţiul Schengen, pentru care România este deplin pregătită", se arată în comunicatul Guvernului.

De asemenea, premierul României a exprimat susţinerea pentru politica de lărgire a UE, inclusiv în ceea ce priveşte deschiderea negocierilor de aderare cu Albania şi Republica Macedonia de Nord, scrie hotnews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
am fost pus pe functie de guzganu rozaliu.
1
0
De vina sunt prosti care au votat ca o turma de bivoli!
2
0
Desigur betivule, dupa ce te-ai sters la gura de pula lui Iohannis te-ai dus repede sa ii asiguri pe olandezi ca ai rezolvat-o cu portul cta, ca de, nu are profit si trebuie privatizat. Muri-ar ma-ta si tot neamul tau si al lui Iohannis in pula de olandez. Sper sa cada avionul cu tine la intoarcere jigodie ce esti.
2
0
Betivule, ce le-ai promis olandezilor ca le dai moca, portul C-ta. Dar de fapt vina principala ca esti tu si neamtul la butoanele tarii o au aia care v-au votat , spalatii pe creier. Asa ca 4 ani de zile sa ne obisnuit cu criza, cu saracie, cu somaj, cu multi care o sa plece afara, cu mai multi morti in spitale si multe alte nenorociri.
6
0
a fost de fapt un monolog. LOrban s a dus ca un elev cuminte la examen. A vorbit singur a spus ca a invatat ca si a facut temele ca a fost cuminte ca a mancat tot din farfurie ca s a spalat pe dinti si a facut dus si acum asteapta ca musafirii care sunt deja proprietari la el in casa sa l cheme si pe el in vizita ca vrea sa le ceara bani ca nu mai are. N a primit niciun raspuns nu i s a pus nota si crede ca va fi rechemat in vara sa si dea corigenta. A plecat cu coada intre buzunarele goale si cu rozeta facuta praf. Asta i guvernul aurolac cersetor LOrban da mi si mie un ban.
6
0
Suntem pregatiti... e gata si portul Constanta... E totul impachetat, veniti de luati... Muie, betivule!
11
0
Mars du-te dracu de jigodie betiva, sper doar sa crapu pe drum inapoi.
7
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614